Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

JOK_kysy_lupa_regulaatiohanke

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Regulaatio- ja vastuullisuusosaamista terveys- ja hyvinvointialalle (ReguVa)

Koulutus- ja sparrauspalvelumme auttava sinua kehittämään regulaatio- ja vastuullisuusosaamista uudelle tasolle. Seminaarit, täsmäkoulutukset, verkostotapaamiset, mentorointi- ja ohjauspalvelut tukevat toiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämistä monipuolisesti.
Tutustu tarjontaamme!
smart for good
  • Sosiaali ja terveysala
  • Ympäristö ja teknologia
Laajuus:
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Sosiaali- ja terveysala, Teknologia ja digitalisaatio
Toteutusmuoto:
Lähiopetus, Etäopetus, Verkko-opetus
Hinta:
0 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Toimitko terveys- ja hyvinvointialan yrityksessä, heidän kanssaan yhteistyötä tekevissä koulutus- ja tutkimusorganisaatiossa tai viranomaistehtävissä? Koulutatko, ohjaatko tai suunnittelet työllistyväsi alalle? Haluatko parantaa regulaatio- ja vastuullisuusosaamistasi ja verkostoitua? Hankkeemme tarjoaa terveys- ja hyvinvointialalle syksystä 2023 alkaen lääkkeeksi osaamisvajeeseen maksutonta koulutusta.

Osaamista koulutuksista

Monipuolinen kattaus koulutuksia sinulle, joka haluat saada käytännön vinkkejä ja työkaluja arjen työhösi. Joustavat toteutustavat unohtamatta mahdollisuutta tavata tarvittaessa kollegoita kasvokkain!

Tulevaa tarjontaamme:

Lääkinnällisten laitteiden kliininen arviointi ja kliiniset laitetutkimukset - 19.–20.3.2024, Kuopio

Vastuullisuustekoja apteekin arkeen -koulutuskokonaisuus - Kevät 2024

Menneet koulutukset:

Avausseminaari 1 – Pidä huolta! - 28.9.2023

Develop your Audit skills - 29.11.2023

Avausseminaari 2 – Regulaatiomurroksesta menestykseen - 12.12.2023

Pharma & HealthTech Visio 2030 -​tulevaisuustyöpaja - 2.2.2024

Voimaa verkostoista

ReguLaatu-verkosto kokoaa yhteen terveys- ja hyvinvointialalla laatu- ja regulaatiotehtävissä toimivia henkilöitä jakamaan hyviä käytäntöjä, tukemaan toisiaan työn arjessa sekä pohtimaan ratkaisuja mietityttäviin kysymyksiin.

Hyötyä sparrauspalveluista

Räätälöidyt sparrauspalvelut sisältävät

1) mentorointia

Tähtäätkö tuotteinesi terveysteknologiamarkkinoille – kaipaatko sparrausapua?
Hyödynnä hankkeen mentorointia. Toimintamuotona on pääasiassa kahdenkeskeinen sparraus. Osa neuvonnasta toteutetaan esimerkiksi SPARK-finland valmennusohjelman yhteydessä. Ota yhteyttä Pasi Karjalaiseen, mieluiten puhelimitse (040 550 4347).

2) ohjausta

3) vastuullisuuslähettiläiden hyödyntämismahdollisuuden

• Nostaa terveys- ja hyvinvointialan toimijoiden regulaatio- ja kestävän kehityksen osaaminen uudelle tasolle.
  • Vastata ennakoivasti alan osaajapulaan.
  • Tukea osaamisen kehittymistä räätälöityjä ja laadukkaita jatkuvan oppimisen koulutuspolkuja hyödyntäen.
  • Teeseistä teoiksi, standarteista käytäntöön!
  • Terveys- ja hyvinvointialan yrityksissä toimivat henkilöt (lääke-, diagnostiikka- ja terveysteknologia, tutkimuspalveluyritykset (CROt), apteekit, kuntoutuspalveluita tarjoavat tai työhyvinvointiin panostavat hyvinvointiyritykset)
  • Koulutus- ja viranomaistehtävissä toimivat henkilöt
  • Alalle aikovat henkilöt
  • Alaa rahoittavat
  • Sopii erityisesti johdolle, laadun parissa työskenteleville sekä yhteiskuntasuhteista vastaaville.

Maksuton koulutus. Hanke on Euroopan sosiaalirahaston osarahoittama.

ReguVa-hankkeessa (Regulaatio- ja vastuullisuusosaamista terveys- ja hyvinvointialalle) luodaan työelämän tarpeisiin vastaavaa moniosaamista terveys- ja hyvinvointialalle. Hankkeessa panostetaan erityisesti terveysteknologian ja lääkealan regulaatio-osaamiseen sekä vastuullisuuteen, ja järjestetään näihin liittyvää maksutonta koulutusta. Hanke kestää 2 vuotta (1.4 – 31.3.2025).

Tutustu hankkeeseen!