Hyppää pääsisältöön
Jatkuvan oppimisen keskus.

Oppimisella ei ole päätepistettä.

Avoin yliopisto

Opetustarjontamme

nuorimies kahvilassa

Yli 40 avoimen yliopiston väylää tutkinto-​opiskelijaksi

Aloita yliopisto-opinnot joustavasti avoimessa yliopistossa vaikka työn ohessa. Saat opiskeltua osan tutkinnostasi avoimessa yliopistossa ja opiskeluvalmiutesi paranevat. Avoimessa yliopistossa tarjolla olevat opintojaksot ovat aina tutkinnon osia, joten opinnot ovat samoja opintoja, joita tutkinto-opiskelijat suorittavat yliopistossa. Tällöin avoimessa yliopistossa suoritetut opinnot on mahdollista sisällyttää osaksi tutkintoa, mikä nopeuttaa valmistumistasi.

Ajankohtaista

Kehitä työelämäosaamistasi

Itä-Suomen yliopiston osaamiskokonaisuudet yrityksille ja organisaatioille sekä yksilöille kumpuavat suoraan työelämän tarpeista: työyhteisöt ja asiantuntijat kaipaavat edullisia ja joustavia tapoja kouluttautua ja kehittää osaamistaan ajankohtaisten teemojen alla. Monitieteiset osaamiskokonaisuudet pureutuvat ajankohtaisiin teemoihin ja työelämän ilmiöihin: digitalisaatio ja globalisaatio muuttavat työn tekemistä ja työkulttuureja, tarvitaan yhdenvertaisuuden ja monimuotoisuuden edistämistä työyhteisöissä sekä uudenlaista johtamisen, viestinnän ja vuorovaikutuksen kulttuuria.

Työyhteisön kouluttautuminen ja oppimisen tukeminen vahvistavat myös organisaation veto- ja pitovoimaa. Työnantaja voi tukea työntekijöiden kouluttautumista monella tapaa kuten kustantamalla opintoja tai tarjoamalla rahallista kannustusta opiskeluinnosta. Opinnot ovat Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston verkko-opintoja ja samalla tutkinnon osia. 1 op:n hinta on 15 € / hlö.

Tutustu osaamiskokonaisuuksiin

Opiskelu

Opiskelijatarinat

Avoimen yliopiston asiakaspalvelu

Tilaa uutiskirje

Lue lisää jatkuvan oppimisen tarjonnastamme