Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppimisen koulutustarjonta on helppo väylä itsensä kehittämiseen, ammattiosaamisen täydentämiseen ja yrityksen osaamispääoman laajentamiseen.
Jatkuvan oppimisen kokonaisuus vastaa yksilöiden, työelämän ja yhteiskunnan tulevaisuuden tarpeisiin. Se on uusimpaan tietoon perustuvaa koulutusta, joka tarjoaa kaikille avoimet ovet tarvittavan tiedon ja taidon luo – helposti ja nopeasti, missä vain, milloin vain.
Koulutus-, kehittämis- ja asiantuntijapalvelumme pohjautuvat tieteellisesti tutkittuun tietoon, ja kauttamme käytössäsi on koko Itä-Suomen yliopiston monitieteinen osaaminen.
Koulutustarjonta
Etsi sinua kiinnostavia jatkuvan oppimisen koulutuksia pikahaussa. Siirryt sen jälkeen koulutusten tarkempaan hakuun, jossa voit suodattaa koulutuksia mm. aihealueen, koulutusalan, koulutustyypin ja toteutusmuodon mukaan.
Koulutusmuodot
Tarjoamme eri tapoja kehittää osaamista ja asiantuntijuutta avoimen yliopiston opintojen, täydennyskoulutuksen, erikoistumiskoulutusten sekä maksuttomien MOOC-kurssien avulla. Tarpeesi mukaan voit opiskella napakasti Learn 24/7 -verkkokursseilla, erikoistua edelleen täydennyskoulutusohjelmassa tai vaikka suorittaa laajemman osaamiskokonaisuuden. Tutustu eri tapoihin opiskella.
Yhteistyö
Itä-Suomen yliopisto on jatkuvan oppimisen edelläkävijä, joka tekee aktiivista ja monipuolista yhteistyötä yritysten ja organisaatioiden kanssa. Tarjoamme opintoja ja koulutuksia myös yhteistyössä muiden koulutuksen toimijoiden kanssa. Ota yhteyttä Jatkuvan oppimisen keskukseen.
Itä-Suomen yliopisto ja Turun yliopisto saivat opetus- ja kulttuuriministeriöltä rahoituksen jatkuvan oppimisen kehittämiseen marraskuussa 2018. Yliopistojen osaamisprofiilien ja strategioiden mukaisesti yhteiseksi tehtäväksi valikoitui lapsi- ja perhepalveluissa tarvittavan osaamisen vahvistamisen.
Koulutus- ja tutkimusyhteistyöllä tuetaan kansallista lapsi- ja perhepalvelujen kehittämistä ja lapsistrategian valmistelua. Yhteistyössä ovat mukana alueiden ammattikorkeakoulut sekä lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman toimijat. Yhteistyötä ohjaa ymmärrys siitä, että lapsen, nuoren ja perheen hyvinvointi edellyttää tieteiden ja ammattien rajat ylittävää, yhteistä osaamista.
Osaamispuun tavoite on avoimen koulutusalustan luominen, joka tarjoaa aihealueittain moduuleiksi koottuja jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia kaikille lapsi- ja perhepalveluissa toimiville.
Tutustu Osaamispuuhun: https://osaamispuu.fi/
Lue blogi THL:n sivuilta: Moniammatillinen tanssi syntyy yhteisestä rytmistä ja luottamuksesta
Opinto-ohjaus ja opintojen suunnittelu
Tarjoamme maksutonta Jatkuvan oppimisen ohjauspalveluita, jotka on suunniteltu avoimessa yliopistossa tai täydennyskoulutuksessa opiskeleville sekä niitä suunnitteleville henkilöille. Haluamme auttaa sinua opiskelun ja uran liittyvissä pohdinnoissasi sekä löytämään ratkaisuja.
Ajankohtaista
Uutiset
Ajankohtaista
#smartforgoodLIVE -virtuaaliset aamukahvit torstaisin
Järjestämme virtuaalisia #smartforgoodLIVE-aamukahveja ajankohtaisista aiheista, tervetuloa mukaan!
Tulevat tapahtumat
-
24
Loka
2024
-
31
Loka
2024
-
7
Mar
2024
-
14
Mar
2024
-
21
Mar
2024
-
28
Mar
2024
Opiskelijatarinat
Osaamisen täydentäminen tarjoaa uudenlaisia näkymiä ja voi avata kokonaan uusia urapolkuja. Tutustu avoimen yliopiston ja täydennyskoulutustemme opiskelijoiden tarinoihin!
Jatkuvan oppimisen blogi
Jatka opintoja valmistumisesi jälkeen
Aktivoimalla alumniopiskeluoikeuden (aiemmin jatkuvan oppijan opinto-oikeus) voit jatkaa opintoja Itä-Suomen yliopistosta valmistumisesi jälkeen yli kahden vuoden ajan. Voit opiskella yliopiston opintoja vapaan sivuaineoikeuden mukaisesti tai suorittaa loppuun sivuaineopintoja, joihin olet saanut sivuaineoikeuden tutkinnon suorittamisen aikana. Yliopiston sivuainetarjonta on koottu opiskelijoille suunnatulle Kamu-sivustolle. Tarjolla on lukuisia mahdollisuuksia osaamisesi täydentämiseksi.
Alumniopiskeluoikeus (aiemmin jatkuvan oppijan opinto-oikeus) koskee Itä-Suomen yliopistosta perustutkinnon eli alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon 1.8.2019 jälkeen suorittaneita tai jatkotutkinnon 1.1.2020 jälkeen suorittaneita. Määrittely on kuvattu tarkemmin koulutuksen johtosäännössä.
Voit aktivoida jatkuvan alumniopiskeluoikeuden milloin tahansa tutkinnon suorittamisen jälkeen, kuitenkin siten, että opinto-oikeus päättyy aina tutkinnon suorittamislukuvuoden ja sitä seuraavan kahden lukuvuoden päästä. Tarvitset tutkinnon jälkeisiä opintoja varten opinto-oikeuden, jonka voit aktivoida opintopalvelujen asiakaspalvelussa, milloin vain tutkintosi suorittamisen jälkeen.
Alumniopiskeluoikeuteen ilmoittaudutaan jatkuvan oppijan opinto-oikeuden lomakkeella (docx). Lataa, täytä, tulosta ja allekirjoita lomake. Palauta lomake opintopalveluihin joko henkilökohtaisesti, postitse tai sähköpostin liitetiedostona. Alumniopiskeluoikeudella opiskelevien ohjauksesta opintojen koostamisesta vastataan tiedekunnissa
Alumniopiskeluoikeudella opiskeleva voi halutessaan liittyä ylioppilaskunnan jäseneksi. Alumniopiskeluoikeudella opiskeleva ei kuitenkaan ole oikeutettu YTHS:n palveluihin, joten ylioppilaskunnan jäsenmaksusta vähennetään YTHS-maksun osuus. Opiskelija ei ole oikeutettu myöskään VR:n tai Matkahuollon opiskelija-alennuksiin eikä Kelan ateriatukeen.
Lisätietoja jatkuvasta oppimisesta
Suunnitteletko opintoja tai kaipaatko ohjausta opintoihisi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Avoimeen yliopistoon liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: avoinyliopisto@uef.fi
Jos tarvitset opinto-ohjausta, ota yhteyttä: avoinyliopisto-ohjaus@uef.fi
Palvelut yrityksille ja organisaatioille
Jatkuvan oppimisen keskuksen henkilökunta