Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

rahoitus-ja-investoinnit

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Rahoitus ja investoinnit, 29.-30.8.2024

Yrityksen rahoitusmahdollisuudet ovat monipuolistuneet voimakkaasti viime vuosina. Rahoitusmarkkinoiden tunteminen ja rahoituspäätösten perusteiden tunteminen luovat vankan pohjan yrityksen jokapäiväiseen toimintaan ja talouden johtamiseen. Tällä jaksolla paneudutaan laaja-alaisesti yrityksen rahoituksen ja investointien hallintaan.
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Päivämäärä:
29.8.2024 - 30.8.2024
Laajuus:
5 op
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
1891 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuksen sisältöön kuuluu:

  • Rahoitussuunnittelu
  • Yritysrahoituksen vaihtoehdot
  • Yrityksen rahoitusrakenne
  • Rahoitusriskit
  • Investointien hallinta ja seuranta

Tavoitteena on:

  • Tutustua rahoitusmarkkinoihin ja yritysrahoitukseen vaihtoehtoihin
  • Kokonaiskäsityksen luominen yrityksen rahoituksesta ja investoinneista toiminnan kehittämisessä

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Opintojakson (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Voit osallistua myös 2 päivän seminaariin ilman oppimistehtäviä hintaan 530 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 657,20 €.

Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun ja Kuopion yliopistosta tutkintoon valmistuneet saavat 10 % alennuksen tästä ja muista johtamisen ja henkilöstön kehittämisen täydennyskoulutuksista. Alennus on voimassa toistaiseksi.  Liity alumniverkostoon tästä: www.uef.fi/alumni

Kouluttaja 
Yliopistonlehtori Markus Mättö (KTT) on väitellyt yritysrahoituksesta. Hänen muita tutkimusalueita ovat mm. tilintarkastus, veroagressiivisuus ja pedagogiikka. Markus opettaa laskentatoimen ja rahoituksen kursseja, menetelmäopintoja sekä merenkulun kursseja. Hänellä on kokemusta myös yritystoiminnasta. 

Suomi

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.

Tiedätkö tuntihintasi? Kannattava tapa ajatella on harjoiteltavissa!

Tiedätkö tuntihintasi? Kannattava tapa ajatella on harjoiteltavissa!

Oletko koskaan miettinyt, millainen hintalappu työpäiväsi aikana tekemiisi tehtäviin laitettaisiin? Päivi Kosonen KTM kertoo blogissa selkein esimerkein, mihin kaikkeen kuluja menee ja mihin matikkaa tarvitaan ihan arkisissa asioissa.

EMBA-asiantuntijaohjelmasta työkalut johtamispolullesi

UEF EMBA | Executive MBA -asiantuntijaohjelma 100 op

Helpota käytännön johtamistyötäsi, kehitä itseäsi sekä organisaatiotasi vastaamaan tulevaisuuden liiketoiminnan haasteisiin.