Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

EMBA kokoontuminen aulassa.

International business and management, 5.-6.6.2024

Come with us to learn and discuss new approachess with global business issues. Our international training includes the following themes:
• Internationalisation process and alternative approaches
• Born globals: Critical challenges and solutions
• How to determine globalisation potential

UEF EMBA's module, to be completed individually.
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Päivämäärä:
5.6.2024 - 6.6.2024
Laajuus:
5 credits
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Global business issues

The training includes:

• Determine globalisation potential
  • Internationalisation process and alternative approaches
  • Born globals: challenges and solutions

The aim is:

• To deepen understanding of importance of industry globalization potential and learn to analyze the environment of their industry
  • To increase knowledge of firm internationalization and dynamism related to product, operation and market strategies, and apply this knowledge in solving challenges within industry
  • To increase their knowledge of the challenges and solutions related to born globals, and apprehend relevant growth and competitive strategies within a global business environment.

Those who work in management and expert positions

Language: English or finnish due to the participants language.

Englanti

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.

EMBA-asiantuntijaohjelmasta työkalut johtamispolullesi

UEF EMBA | Executive MBA -asiantuntijaohjelma 100 op

Helpota käytännön johtamistyötäsi, kehitä itseäsi sekä organisaatiotasi vastaamaan tulevaisuuden liiketoiminnan haasteisiin.

Kouluttaja

Mika Gabrielsson

Professori

Itä-Suomen yliopisto

D.Sc. MIKA GABRIELSSON is a professor of international business and sales management (IBS) at the University of Eastern Finland. In his present capacity he heads the IBS program and the Doctorate Program in Business. Prior to this position he served for ten years as professor at Aalto university, where he now is an adjunct professor. Also he serves at Lappeenranta University of Technology as an adjunct professor. Furthermore, he is affiliated as a visiting professor of human resource management and organizational strategy at University of Portsmouth, UK. He has a long history of studying the internationalization of firms and their sales strategies. He has published about 200 articles in refereed international journals or conference proceedings, and many of them have been included as chapters in International Business books. He is a frequent reviewer in many journals and serves for instance at the Editorial board of Industrial Marketing Management. Before joining the academic world he held several senior positions in purchasing and marketing of global high-tech companies, which he continues to advice.