Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Jatkuva oppiminen tapahtumaportaat työpajatyöskentely

Henkilöstövoimavarojen johtaminen, syksy 2025

Täydennyskoulutus
Henkilöstövoimavarojen onnistunut johtaminen vahvistaa suorituskykyä ja tuloksellisuutta. Henkilöstöjohtamisesta on mahdollisuus kehittää yrityskulttuuriin ja johtamiseen juurrutettu kilpailuetu. Mitä se tarkoittaa henkilöstöjohtamisen käytännöissä? Miten työhyvinvoinnista tehdään kannattava tuotannontekijä? Tällä opintojaksolla lähestytään perinteisiä HR kysymyksiä näillä kysymyksillä.
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Laajuus:
5 op
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
1891 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintokokonaisuus koostuu kahdesta lähipäivästä, jossa käydään asiantuntija alustuksen ohella keskustelua henkilöstöjohtamisen tilasta, kehitystarpeista ja merkityksestä tuloksellisuuden kannalta. Oppimistehtävissä sovelletaan luentojen, keskustelujen ja oppimateriaalin antia hyödyntäen oman yrityksen henkilöstöjohtamisen kehittämisessä. 

Sisältöön kuuluu:

  • Henkilöstöjohtamisen tila ja kehitystarpeet, osaamisen varmistaminen, henkilöstöjohtamisen kehittämishaasteina mittaaminen, strategisuus ja jaetun näkemyksen aikaansaaminen. Yrityksen ja henkilöstön tuottavuuden hallinta, organisaation tuottavuuden ja suorituskyvyn kehittäminen.

Tavoitteena on ottaa haltuun strategisen henkilöstövoimavarojen johtamisen (HRM) merkitys organisaation suorituskyvylle sekä tunnistaa strategisen HRM:n ja henkilöstökäytäntöjen kehityshaasteita.

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Opintojakson (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Voit osallistua myös 2 päivän seminaariin ilman oppimistehtäviä hintaan 530 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 657,20 €.

Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun ja Kuopion yliopistosta tutkintoon valmistuneet saavat 10 % alennuksen tästä ja muista johtamisen ja henkilöstön kehittämisen täydennyskoulutuksista. Alennus on voimassa toistaiseksi.  Liity alumniverkostoon tästä: www.uef.fi/alumni

Suomi
EMBA infotilaisuus verkossa

EMBA | Johtamisen asiantuntijaohjelma -​infotilaisuus verkossa

Ilmoittaudu mukaan Executive MBA -infotilaisuuksiin ja tule kuulemaan mistä UEF EMBA-ohjelma koostuu, mitä hyötyä sinulle ja organisaatiollesi opinnoistasi on, millaista opiskelu työn ohessa on ja miten opinnot voi aloittaa. UEF EMBA oivalluttaa ja kehittää henkillökohtaisten johtamistaitojen lisäksi koko yritystä. Omaan yhteisöön soveltavat oppimistehtävät ja kehittämistyö hyödyttävät välittömästi organisaatiota ja liiketoimintaa.

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.

EMBA-asiantuntijaohjelmasta työkalut johtamispolullesi

UEF EMBA | Executive MBA -asiantuntijaohjelma 100 op

Helpota käytännön johtamistyötäsi, kehitä itseäsi sekä organisaatiotasi vastaamaan tulevaisuuden liiketoiminnan haasteisiin.

Kouluttaja

marko kesti

Marko Kesti

HTT, DI, apulaisprofessori

Lapin yliopisto

Marko Kesti on analyyttinen tutkija ja tietokirjailija, mutta myös käytännönläheinen kouluttaja, sparraaja ja luennoitsija, joka auttaa asiakkaita ymmärtämään henkilöstön ja johtamisen merkitystä. Hän tuo tuoreen ja innostavan näkökulman henkilöstövoimavarojen kehittämiseen sekä antaa käytännön työkaluja henkilöstötuottavuuden kehittämiseen. Tutkimustyössä Kesti on erikoistunut työelämän laadun mittaamiseen sekä liiketoiminta-analytiikkaan, jossa huomioidaan työhyvinvointi tuotantotekijänä. Uusin tutkimusalue on tekoälyavusteinen organisaation kehittäminen, jossa hän on saanut myös kansainvälistä huomiota.