Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Naurava nainen.

Uuden työn johtaminen, kevät 2025

Täydennyskoulutus
Tässä opintokokonaisuudessa lähestytään muuttuvaa työelämää kahdesta näkökulmasta. Ensimmäisessä Ilkka Halavan koulutuspäivässä tarkastellaan työn tulevaisuuden toimintaympäristöjä, muutoshaasteiden mahdollisimman varhaista havaitsemista, riskejä, mahdollisuuksia sekä proaktiivista valmistautumista ennakoinnin keinoin. Toisessa Anna Savilepän koulutuspäivässä paneudutaan muuttuvan työelämän haasteisiin ja mitä organisaatioiden ja yritysten monimuotoistuminen merkitsee johtamiselle.

Voit osallistua joko yhteen päivään tai molempiin päiviin.  Voit myös suorittaa 5 op kokonaisuuden.
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Laajuus:
5 op
Kampus tai kaupunki:
Kuopio
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
1891 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutus koostuu ennakkotehtävästä ja kahden päivän lähijaksosta, joissa asiantuntijoiden alustusten ohella keskustellaan uudistuvasta työstä, työelämästä ja johtamisesta. Oppimistehtävissä sovelletaan alustusten, keskustelujen ja oppimateriaalien antia oman yrityksen tulevaisuuskuvan hahmottamiseen ja haltuunottoon sekä monimuotoisuuden johtamisen haasteisiin vastaamiseen. Kouluttaja Ilkka Halavan koulutuspäivään on mahdollisuus osallistua erikseen.

Sisältö:

  • Nopea vuosikymmen, autonomian kasvu ja organisaatioiden transformaatio
  • Lineaarisuus, analogisuus ja reagoivuus sekä muut haitalliset perinteet
  • Työelämä, arvontuottaminen ja The Great Mismatch
  • Organisaation olemus, johtamisen rakenteet ja ihmiskuva
  • Osaamismosaiikki ja tuottavuuden anatomia
  • Ennakointi versus Varautuminen: työkalut
  • Monimuotoisuus esihenkilötyössä ja johtamisessa; käsitteet, käytännöt ja toimintatavat

Yritysvieraana Johanna Pantsar, Ferring Ventures SA, joka tarkastelee tulevaisuuden muutosten hallintaa ihmisten johtamisen näkökulmasta.

Tavoitteena on tunnistaa postmodernin työn, työelämän ja uusien työyhteisökulttuurien keskeisiä ominaispiirteitä ja muutoksia. Osallistujat omaksuvat näkökulmia uuden ajan johtajuudesta työtulevaisuuden proaktiivisena rakentajana sekä hyödyntävät ennakointitietoa tulevaisuuteen varautumiseen. He hankkivat tietoa ja ymmärrystä oivalluttavista ajattelu- ja yhteistyörakenteista sekä omaan organisaation sovellettavista työtavoista monimuotoisuuden johtamisessa.

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Opintojakson (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Voit osallistua myös 2 päivän seminaariin ilman oppimistehtäviä hintaan 530 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 657,20 €.

Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun ja Kuopion yliopistosta tutkintoon valmistuneet saavat 10 % alennuksen tästä ja muista johtamisen ja henkilöstön kehittämisen täydennyskoulutuksista. Alennus on voimassa toistaiseksi.  Liity alumniverkostoon tästä: www.uef.fi/alumni

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ilmoittautumisaikana. Peruminen tehdään sähköpostilla koulutuksen sihteerille. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, kuitenkin ennen koulutuksen alkua, laskutetaan asiakkaalta perumismaksuna 50 % koko koulutuksen hinnasta.  Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkamista veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. 

Mikäli ilmoittautuminen on tehty virallisen ilmoittautumisajan päätyttyä (jälki-ilmoittautuminen) ja ilmoittautuminen perutaan tai opiskelija ei saavu koulutukseen osallistumismaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. 

Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset. Perumisesta on ilmoitettava kirjallisesti koulutuksen sihteerille ja todistus toimitetaan suojatulla sähköpostilla. 

Koulutus voidaan perua järjestäjän toimesta ilman, että siitä aiheutuu järjestäjälle maksuvelvoitetta. 

Suomi
EMBA infotilaisuus verkossa

EMBA | Johtamisen asiantuntijaohjelma -​infotilaisuus verkossa

Ilmoittaudu mukaan Executive MBA -infotilaisuuksiin ja tule kuulemaan mistä UEF EMBA-ohjelma koostuu, mitä hyötyä sinulle ja organisaatiollesi opinnoistasi on, millaista opiskelu työn ohessa on ja miten opinnot voi aloittaa. UEF EMBA oivalluttaa ja kehittää henkillökohtaisten johtamistaitojen lisäksi koko yritystä. Omaan yhteisöön soveltavat oppimistehtävät ja kehittämistyö hyödyttävät välittömästi organisaatiota ja liiketoimintaa.

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.

EMBA-asiantuntijaohjelmasta työkalut johtamispolullesi

UEF EMBA | Executive MBA -asiantuntijaohjelma 100 op

Helpota käytännön johtamistyötäsi, kehitä itseäsi sekä organisaatiotasi vastaamaan tulevaisuuden liiketoiminnan haasteisiin.

Kouluttaja

halava ilkka

Ilkka Halava

Tulevaisuustutkija, keynote speaker, yritysvalmentaja, CBC

Ilkka Halava (KTM, CBC) on tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja Prime Frontier Oy:n sekä Future Works Oy:n toimitusjohtaja. Hän on yksi Suomen suosituimmista puhujista ja monen organisaation luottosparraaja. Sydämellinen radikaali, sovittelija, myötäajattelija. Mahdollisten tulevaisuuksien tarkkanäköinen kartoittaja ja ongelmien kärsivällinen ratkoja. Oppimisaddikti ja paremman huomisen rakentaja. Koska huomisen haasteista et selviä eilisen resepteillä. Ilkka Halavan pitkän ajan puhujakeskiarvo on 4,5 (asteikko 1-5).

savileppä anna

Anna Savileppä

Työnohjaus- ja coachingkouluttaja

Anna Savileppä on työnohjaus- ja coachingkouluttaja. Hänen erityisosaamistaan ovat monimuotoisuuden ja monikulttuurisuuden johtaminen (diversity management) sekä kulttuurien välinen vuorovaikutus ja viestintä (intercultural communication). Kansainvälisyys ja kulttuurien välinen viestintä ovat usein liittyneet hänen työhönsä. Hän on toiminut konsulttina kansainvälisissä työtehtävissä: YK/UNFPAn tehtävissä Marokossa, Genevessä sekä konsultointitehtävissä Kaakkois-Aasiassa ja Afrikassa.