Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

emba_pauli

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Talouden johtaminen, 11.-12.4.2024

Taloutta ei ole ilman toimintaa ja toimintaa ilman taloutta. Taloutta ei johdeta pelkillä numeroilla. Mistä numerot muodostuvat ja mitä ne kertovat? Haluatko viestiä innostavasti ja positiivisesti taloudesta?
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Laajuus:
5 op
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
1891 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Viimeinen ilmoittautumispäivä 1.4.2024.

Koulutus on osa UEF EMBA -asiantuntijaohjelmaa ja se kuuluu Suorituskyvyn johtaminen 25 op -moduuliin. Opintojakson voi suorittaa myös yksittäisenä koulutuksena.

Opintokokonaisuus koostuu kahdesta lähipäivästä, jossa käydään asiantuntija alustuksen ohella keskustelua talouden johtamisen merkityksestä strategisten tavoitteiden saavuttamisessa sekä onnistuneesta talousviestinnästä. Oppimistehtävissä sovelletaan luentojen, keskustelujen ja oppimateriaalin antia hyödyntäen oman yrityksen talouden johtamisen osaamisen vahvistamiseen.

Koulutuksen sisältöön kuuluu:

  • Talouden ja toiminnan yhteys 
  • talouden ja strategian yhteys
  • talouden tunnusluvut (tilinpäätös)
  • talousviestintä

Tavoitteena on vahvistaa ymmärrystä talouden merkityksestä johtamisessa, kehittää tilinpäätöslukujen tulkintavalmiuksia ja talousviestinnän taitoja.

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Opintojakson (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Voit osallistua myös 2 päivän seminaariin ilman oppimistehtäviä hintaan 530 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 657,20 €.

Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun ja Kuopion yliopistosta tutkintoon valmistuneet saavat 10 % alennuksen tästä ja muista johtamisen ja henkilöstön kehittämisen täydennyskoulutuksista. Alennus on voimassa toistaiseksi.  Liity alumniverkostoon tästä: www.uef.fi/alumni

Suomi

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.

Tiedätkö tuntihintasi? Kannattava tapa ajatella on harjoiteltavissa!

Tiedätkö tuntihintasi? Kannattava tapa ajatella on harjoiteltavissa!

Oletko koskaan miettinyt, millainen hintalappu työpäiväsi aikana tekemiisi tehtäviin laitettaisiin? Päivi Kosonen KTM kertoo blogissa selkein esimerkein, mihin kaikkeen kuluja menee ja mihin matikkaa tarvitaan ihan arkisissa asioissa.

EMBA-asiantuntijaohjelmasta työkalut johtamispolullesi

UEF EMBA | Executive MBA -asiantuntijaohjelma 100 op

Helpota käytännön johtamistyötäsi, kehitä itseäsi sekä organisaatiotasi vastaamaan tulevaisuuden liiketoiminnan haasteisiin.