Hyppää pääsisältöön
emba_liiketoiminnan-uudustaminen

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Liiketoiminnan uudistaminen 29.-30.11.2023

Onko sinulla hyvä liikeidea ja pohdit miten siitä eteenpäin? Tai oletko jo aloittelemassa uutta liiketoimintaa? Tai kaipaako nykyinen liiketoimintasi tulevaisuuteen suuntaavaa uudistamista? Tällä opintojaksolla syvennetään innovaatioiden ja uudistumisen merkitykseen onnistuneessa liiketoiminnassa ja tutustutaan liiketoiminnan kehittämisen analyysityökaluihin.

UEF EMBA kokonaisuuden moduulin opintojakso, yksittäisenä suoritettava
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Päivämäärä:
29.11.2023 - 30.11.2023
Laajuus:
4 op
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
1512,8 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintokokonaisuus koostuu kahdesta lähipäivästä, joissa käydään asiantuntijoiden alustusten ohella keskustelua liiketoiminnan tulevaisuus orientoituneesta kehittämisestä. Oppimistehtävissä sovelletaan luentojen, keskustelujen ja oppimateriaalien antia oman liiketoimintaan sekä harjoitellaan yhden analyysityökalun käyttöä.

Sisältöön kuuluu innovaatiot ja liiketoiminnan jatkuva uudistaminen, liiketoiminnan kehittämisen työkaluja mm Business Model Canvas.

Tavoitteena on syventää innovaatioiden ja uudistumisen merkitystä liiketoiminnassa sekä tutustua tulevaisuuteen suuntautuvan liiketoiminnan kehittämisen analyysityökaluihin.

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Suomi

Opintojakson (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €.
Hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

EMBA infotilaisuus verkossa

EMBA | Johtamisen asiantuntijaohjelma -​infotilaisuus verkossa

Ilmoittaudu mukaan Executive MBA -infotilaisuuksiin ja tule kuulemaan mistä UEF EMBA-ohjelma koostuu, mitä hyötyä sinulle ja organisaatiollesi opinnoistasi on, millaista opiskelu työn ohessa on ja miten opinnot voi aloittaa. UEF EMBA oivalluttaa ja kehittää henkillökohtaisten johtamistaitojen lisäksi koko yritystä. Omaan yhteisöön soveltavat oppimistehtävät ja kehittämistyö hyödyttävät välittömästi organisaatiota ja liiketoimintaa.

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.

EMBA-asiantuntijaohjelmasta työkalut johtamispolullesi

UEF EMBA | Executive MBA -asiantuntijaohjelma 100 op

Helpota käytännön johtamistyötäsi, kehitä itseäsi sekä organisaatiotasi vastaamaan tulevaisuuden liiketoiminnan haasteisiin.

Kouluttaja

saarinen jyrki

Jyrki Saarinen

Professori

Itä-Suomen yliopisto

*Fysiikan ja matematiikan laitoksen johtaja, *Fotoniikan instituutin johtaja, *Varajohtaja (vaikuttavuus) – PREIN Lippulaiva, *Fotoniikan sovellukset ja kaupallistaminen. Jyrki Saarinen perusti opiskeluaikanaan mikro-optiikkaan liittyvän Heptagon-yrityksen, jonka tuotteita on tänä päivänä muun muassa yli miljardissa kännykkäkamerassa. Tällä hetkellä hän on professorina Itä-Suomen yliopistossa. Sinne hän tuli suoraan Kalifornian legendaarisesta teknologiakeskittymästä Piilaaksosta. Piilaakson vuosien loppupuolella Saarisesta alkoi tuntua, että 15 vuotta saman yrityksen parissa on kauan. Suomeen muuttaminen oli mahdollinen vaihtoehto – mikäli sieltä esitettäisiin tarpeeksi kiinnostava tarjous. Tällainen saapui lopulta Saarisen sähköpostiin Itä-Suomen yliopistosta, jonka fysiikan ja matematiikan laitokselle oltiin perustamassa fotoniikan ja kaupallistamisen professuuria.