Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

johtaminen-tulevaisuudessa

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Johtaminen tänään ja tulevaisuudessa, 28.-29.11.2024

Muuttuva ja monimuotoinen organisaatio tuo haasteita ja mahdollisuuksia johtamiseen. Johtamisajattelu ja ismit ovat muuttuneet ajan trendien myötä, mutta jotain pysyvääkin johtamisessa löytyy. Tällä opintojaksolla käsitellään johtamisen osa-alueita, johtamisajattelun kehittymistä sekä perehdytään uusimpiin johtamisen kehityssuuntiin, johtamisen diversiteettiin ja monimuotoisiin työyhteisöihin.
smart for good
 • EMBA
 • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Päivämäärä:
28.11.2024 - 29.11.2024
Laajuus:
5 op
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto
Hinta:
1891 € (alv 24%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuksen sisältöön kuuluu:

 • Johtamisen osa-alueet
 • Johtamisen ismit ja trendit
 • Johtamisen diversiteetti
 • Monimuotoinen työyhteisö

Tavoitteena on:

 • Tunnistaa johtamisen osa-alueet ja johtamisessa tapahtuneet muutokset
 • Osata arvioida johtamisen tulevaisuuden kehityssuuntia
 • Saada näkökulmia monimuotoisten työyhteisöjen johtamiseen
   

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Opintojakson (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €. Hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Voit osallistua myös 2 päivän seminaariin ilman oppimistehtäviä hintaan 530 € + alv 24 %, verollinen myyntihinta 657,20 €.

Itä-Suomen yliopistosta, Joensuun ja Kuopion yliopistosta tutkintoon valmistuneet saavat 10 % alennuksen tästä ja muista johtamisen ja henkilöstön kehittämisen täydennyskoulutuksista. Alennus on voimassa toistaiseksi.  Liity alumniverkostoon tästä: www.uef.fi/alumni

Suomi

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.

EMBA-asiantuntijaohjelmasta työkalut johtamispolullesi

UEF EMBA | Executive MBA -asiantuntijaohjelma 100 op

Helpota käytännön johtamistyötäsi, kehitä itseäsi sekä organisaatiotasi vastaamaan tulevaisuuden liiketoiminnan haasteisiin.

Kouluttaja

anu puusa

Anu Puusa

Professori

Itä-Suomen yliopisto

Anu Puusa työskentelee aineettoman pääoman johtamisen professorina UEF Business Schoolissa. Käytännön johtamistyönä hän toimii laitoksen varajohtajana. Hän on Lappeenrannan teknillisen yliopiston dosentti. Tutkimusteemat kytkeytyvät aineettoman pääoman teemoihin, kuten esim. organisaation identiteetti ja kulttuuri, alais- ja työyhteisötaidot sekä organisaatiomuutos. Nykyisin tutkimustyö keskittyy paljolti osuustoiminnan tutkimukseen. Hän on julkaissut oppikirjoja sekä lukuisia tieteellisiä artikkeleita. Anu Puusa on palkittu useilla opetuspalkinnoilla. Hän on toiminut kouluttajana ja konsulttina myös lukuisissa yritysten ja yhteisöjen koulutus- ja kehittämisprojekteissa. Hänellä on myös lukuisia erilaisia luottamustehtäviä mm. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan, Pellervon ja Cooperatives Europen hallituksen jäsenenä.