Takaisin

Varhaiskasvatuksen oikeudelliset kysymykset (1op), Tampere

Koulutuksessa tarkastelemme varhaiskasvatuksen arjen oikeudellisia kysymyksiä ongelmakeskeisesti ja lainsäädäntöä tulkiten.

Vuorovaikutteisten luentojen aikana perehdymme varhaiskasvatuslain lisäksi keskeisiin muihin lakeihin, jotka tulee ottaa huomioon jokapäiväisessä lapsityössä: lapsenhuoltolaki, lastensuojelulaki sekä julkisuuslaki ja henkilötietolaki. Teemoja ovat mm. lastensuojeluilmoitus ja tietosuoja. Koulutukseen osallistuvat saavat lainopillisesti pätevän vastauksen esittämiinsä kysymyksiin.

Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää varhaiskasvatuksen keskeisen lainsäädännön ja saa valmiuksia ratkaista omassa työssään tavallisimpia juridisia kysymyksiä.

Kouluttajana toimii oikeustieteen tohtori, varatuomari Sami Mahkonen, joka on kirjoittanut mm. kirjat Päivähoito ja laki sekä Varhaiskasvatuslaki.

Kenelle?

Koulutus soveltuu mm. varhaiskasvatuspalveluiden henkilöstölle, päiväkodin johtajille ja henkilöstölle, kuntien varhaiskasvatuksesta vastaaville.

Kesto, laajuus ja rakenne

20.9.2018, klo 13 – 16, Tampere

Hinta, osallistujamäärä

Hinta on 215 e + alv 24%, verollinen myyntihinta 266,60 e. Hintaan sisältyvät luento ja sähköinen luentomateriaali.

Koulutus on mahdollista tilata räätälöidysti yhden tai useamman työyhteisön tarpeisiin, jolloin mm. hinta ja ajankohta sovitaan erikseen.

Yhteystiedot

Suunnittelija Karitta Hartikainen
karitta.hartikainen@uef.fi
050 358 9239

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 6.9.2018.
Ilmoittaudu tästä

 

Lisätietoja

Ennakkokysymykset
Voit toimittaa ennakkoon käytännön työhön liittyviä kysymyksiä
karitta.hartikainen@uef.fi

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.