6.-7.11.2019 - Juridiikka (2 op), Kuopio

Koulutuksen tavoitteena on, että tiedät ja osaat soveltaa tapauskohtaisesti käytännön työssäsi sisäympäristöön ja eri aikakausien rakentamiseen liittyvää lainsäädäntöä, määräyksiä ja ohjeita sekä sopimuksen laadintaa ja sopimustekniikkaa. Tiedät työnkuvan tuomat vastuut asianosaisille ja hallitset asiantuntijan roolin oikeustapauksissa ja osaat toimia eri viranomaisten kanssa kohteissa, joissa epäillään terveyshaittaa.

Kenelle?

Sisäilma-asiantuntijat, kuntotutkijat, korjaussuunnittelijat, terveydensuojeluviranomaiset, sisäilmaryhmien toimijat, työterveyshuollon asiantuntijat, isännöitsijät, kiinteistöjen omistajat ja käyttäjät, kiinteistövälittäjät, työyhteisöjen esimiehet, työsuojeluvaltuutetut, sisäilma-asioita käsittelevät asianajajat ja muut sisäilmaongelmien parissa työskentelevät.

Kesto, laajuus ja rakenne

Johdanto on torstaina 24.10. klo 9-11 (etäluento).

6.-7.11.2019
Rakentamiseen liittyvät säädökset eri aikakausina, rakennushankkeen eri osapuolten vastuut, lainsäädännön soveltaminen kosteus- ja homevauriokohteissa, kiinteistö- ja asuntokaupan virhesääntely, case-tehtäviä, asiantuntijalausunnot oikeudenkäynnissä ja asiantuntijana toimiminen riita-asiassa.

Verkkotentti marraskuussa.

Ohjelmamuutokset mahdollisia

Hinta, osallistujamäärä

Koulutuksen hinta on 950 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1178 €.

Koulutuksen hintaan sisältyy verkko-oppimisympäristö koulutusmateriaaleineen ja se toteutetaan osana Rakennusterveys- ja sisäilma-asiantuntijakoulutusta.

Suunnittelija
Tiina Pyrstöjärvi
tiina.pyrstojarvi@uef.fi

Lisätietoja

Lisätietoa Aducaten järjestämistä Rakennusterveysasiantuntija (RTA) ja sisäilma-asiantuntija (SISA) -koulutuksista www.aducate.fi/rakennusterveys.

Opintojaksoa voi hyödyntää myös myöhemmin osasuorituksena RTA tai SISA-koulutuksessa.

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana noin 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.