Riskienhallinnan ja turvallisuustoiminnan sääntely (6 op), Tampere

Koulutuksen kuluessa osallistuja muodostaa kokonaiskuvan yritysten riskienhallinnasta, turvallisuustoiminnasta ja sen sääntelystä. Osallistuja tuntee turvallisuussääntelyn ajankohtaisen sisällön ja omaa valmiuksia hankkia aihealueen oikeudellista tietoa, soveltaa tietoa käytäntöön ja ratkaista käytännön työhön liittyviä tyypillisimpiä oikeudellisia kysymyksiä.

Kenelle?

Koulutus on suunniteltu työelämän käytännön vaatimuksia ajatellen ja se soveltuu eri organisaatioiden esimiehille, turvallisuusvastaaville ja henkilöstölle.

Kesto, laajuus ja rakenne

Tampere, UKK-instituutti, Kaupinpuistonkatu 1 (alustava)

1. Johdanto aihealueen opintoihin, 11.4.2019

2.  Kiinteistö- ja toimitilaturvallisuus sekä rikostorjunta, 12.4.2019

3.  Työ- ja henkilöturvallisuus, 13.6.2019

4.  Tietoturvallisuus ja tietosuoja, 14.6.2019

5.  Oikeusprosessi ja oikeuskäytäntöä, 26.9.2019

6.  Oppimistehtävän purku ja palaute, koulutuksen päätös,   27.9.2019

Hinta, osallistujamäärä

Hinta 1850 euroa + alv 24 %, verollinen hinta 2294 euroa.
Hintaan sisältyy opetus, sähköinen luentomateriaali ja iltapäiväkahvi.

Karitta Hartikainen, suunnittelija

Eeva Karttunen, suunnittelija (vuorotteluvapaalla)

Timo Hyttinen, koulutussihteeri

etunimi.sukunimi@uef.fi.

Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköisesti 15.3.2019 mennessä.
Ilmoittaudu tästä

Koulutukseen otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutuu, jos koulutukseen ilmoittautuu vähintään 17 osallistujaa.

Lisätietoja

Kouluttajina toimivat Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden laitoksen, elinkeino- ja työelämän edustajat. Vastuukouluttajana toimii turvallisuusasiantuntija, OTT Jyri Paasonen.

Koulutuksen järjestää Koulutus- ja kehittämispalvelu Aducate.

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.