Takaisin

Myyjän tiedonantovelvollisuus, ostajan tarkastus- ja selonottovelvollisuus, reklamaatio ja virheen seuraamukset oikeuskäytännön valossa 25.3.2020, Tampere

Koulutuspäivä rakentuu teeman Vastuun rajat kiinteistön kaupassa ympärille.

Koulutus tarjoaa syventävää tietoa muun muassa siitä, mitä tarkoittaa ja mihin velvoittaa myyjän tiedonantovelvollisuus, ostajan tarkastus- ja selonottovelvollisuus, reklamaatio ja mitkä ovat virheen seuraamukset.

Kouluttajana toimii OTT, tutkijatohtori Pirkko Heikkinen Lapin yliopistosta.

Kenelle?

lakimiehet, asuntokauppojen parissa työskentelevät

Hinta, osallistujamäärä

koulutuspäivän hinta on 520 € + alv 124,80 €, yhteensä 644,80 €/pv.

Yhteystiedot

Suunnittelija Anne Keränen
050 309 2839
anne.keranen@uef.fi

Koulutussihteeri Timo Hyttinen
050 520 8069
timo.hyttinen@uef.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 22.3.2020 mennessä. Merkitse ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan, mihin koulutuspäiviin osallistut.

Ilmoittaudu eLomakkeella
 

Lisätietoja

OTT Pirkko Heikkinen on kirjoittanut (2018) väitöskirjan: Vastuun rajat kiinteistön kaupassa: tutkimus myyjän tiedonanto- ja selonottovelvollisuudesta, ostajan ennakkotarkastusvelvollisuudesta ja vastuunrajoittamisen yksilöintivaatimuksesta.

Niin teoksessa kuin koulutuksessa käsitellään muun muassa sitä, miten kuntotarkastus ja tehdyt vaurioepäilyt, tutkimussuositukset tai myyjän antama kehotus voivat vaikuttaa ostajan erityiseen ennakkotarkastusvelvollisuuteen? Kuinka vastuunrajoitusehto on yksilöitävä, jotta osapuolet voisivat pätevästi sopia vastuunrajoittamisesta? Lisäksi käsitellään muun muassa ostajan velvollisuutta ryhtyä rakenteita rikkoviin toimenpiteisiin sekä kiinteistönvälittäjän toiminnan vaikutusta ostajan ennakkotarkastusvelvollisuuteen.


Katso myös:
Oikeudenkäynti ja tuomioistuinsovittelu kiinteistö- ja asuntoriita-asiassa 29.4.2020, Lahti

 

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.