Takaisin

Kiertotalous liiketoiminnan uudistamisessa -seminaari 13.3.2020 Kuopiossa

Tiedätkö mitä on kiertotalous ja mitä huikeita mahdollisuuksia se avaa liiketoiminnallesi? Tule pohtimaan ja keskustelemaan kiertotaloudesta kokonaisvaltaisena ajattelu- ja toimintavan muutoksena. Saat työkaluja oman liiketoimintasi kehittämiseen kiertotalouden talousmallin avulla, jossa hyödykkeet kiertävät käytössä ja tuotannossa mahdollisimman pitkään ja erilaiset materiaalivirrat voidaan hyödyntää uutena liiketoimintana. Talousmallin periaatteita ovat resurssiviisaus ja maapallon ekologisen kantokyvyn huomattava vahvistaminen.

Kiertotalous tarjoaa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia liiketoimintaan. Kiertotalouden liiketoimintamallit eivät välttämättä tarkoita koko liiketoiminnan uusimista, vaan liiketoiminnasta voidaan jokin osa muuttaa kiertotalouden logiikan mukaiseksi. Kiertotalous on mahdollisuus sinun liiketoimintasi uudistamisessa ja uuden arvon luomisessa.

Kouluttajana toimii KTT, tutkijatohtori Ville-Veikko Piispanen, joka tutkii Suomen Akatemian Strategisen tutkimuksen rahoittamassa CICAT2025-hankkeessa kiertotalouden kasvuyrittäjyyttä, liiketoimintamalleja ja -mahdollisuuksia.


Mikäli aloitat UEF Excecutive MBA -opinnoissa 31.5.2020 mennessä, niin seminaarin hinta (160 € + ALV 24 %) hyvitetään opinnoissa. Lue lisää Excecutive MBA -ohjelmastamme johtajille, asiantuntijoille ja esimiehille.

Lue lisää...