Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

asiakas lukee kirjaa säkkituolissa

Asiakkaana

Asiakastietojen päivitys

Painettujen aineistojen käyttö

Aineistojen tilaaminen

Työskentelytilat

Ihmisiä Joensuun kampuskirjaston ulkopuolella.

Vapaasti käytettävät ryhmätyöhuoneet

Joensuun kampuskirjaston kolmannen kerroksen saleissa 3A ja 3B on asiakkaiden käyttöön tarkoitettuja ryhmätyöhuoneita, joita voi käyttää niiden ollessa vapaina. Varausmahdollisuutta huoneisiin ei ole.

Opparilta varattavat ryhmätyöhuoneet

Joensuun kampuskirjaston toisen kerroksen saleissa on varattavia ryhmätyöhuoneita.

Taukopaikka kirjaston portaiden alla

Joensuun kampuskirjaston ensimmäisen kerroksen tilat ovat UEFin opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä kirjaston varsinaisten aukioloaikojen ulkopuolella.  Voit lainata kurssikirjoja lainausautomaatilla ja palauttaa kirjoja palautusautomaatilla, käyttää tietokoneita, työskennellä, lukea, tulostaa, kopioida ja skannata.

Sisälle Carelia 24/7 -tilaan pääset kirjaston sivuovesta henkilökohtaisella kulkutunnisteella. Täytä verkossa UEF Asiointipalveluissa Itseopiskelutilojen kulkutunnistehakemus ja käyttösitoumukset -lomake. Saat ilmoituksen, kun kulkutunniste on noudettavissa toimitilapalveluiden Avainpalveluista (Aurora, sisäänkäynti B, huone 1032. Avoinna ti ja to klo 9-12).

Carelia 24/7 -tilaan pääset sisälle aukioloaikojen ulkopuolella kulkuluvalla seuraavasti: aamulla klo 7 alkaen kirjaston avautumiseen saakka ja puoli tuntia kirjaston sulkeutumisesta klo 23 saakka. Sunnuntaisin tilaan pääsee klo 7–23. Klo 23 jälkeen tilaan ei pääse, mutta sitä ennen tulleena voit käyttää tilaa läpi yön. Tila on suljettuna jouluna, pääsiäisenä, vappuna ja juhannuksena. Muusta kiinniolosta tiedotetaan erikseen.

Yleiskuva UEFin Kuopion kampuksen kirjastosta.

Varattavat ryhmätyöhuoneet

Kirjaston ryhmätyötilat (room-kuo-kir-sn1051, room-kuo-kir-sn1052 ja room-kuo-kir-sn1053) varataan opiskelijoiden O365 Outlook -kalenterin kautta omatoimisesti. Tilan voi varata enintään kolme tuntia/päivä/henkilö. Jos varaaja ei saavu paikalle 15 min kuluttua varauksesta, voi huoneeseen mennä toinen.

KYSin tieteellisen kirjaston lukupisteitä.

Kuopion yliopistollisen sairaalan tieteellinen kirjasto on sairaalan henkilökunnan ammattikirjasto sekä Itä-Suomen yliopiston lääke- ja terveystieteellinen kirjasto.

Varattavat ryh­mä­työ­huo­neet

KYSin tieteellisen kirjaston ryhmätyötilat (room-kuo-KYS_ryhmis1, room-kuo-KYS_ryhmis2 ja room-kuo-KYS_ryhmis3) varataan opiskelijoiden O365 Outlook-kalenterin kautta omatoimisesti tai asiakaspalvelusta kolmeksi tunniksi/päivä/henkilö (muunneltava tila; näytöt, joihin voi liittää oman kannettavan tietokoneen). Tilan voi varata enintään kolme tuntia/päivä/henkilö. Jos varaaja ei saavu paikalle 15 min kuluttua varauksesta, voi huoneeseen mennä toinen.

Asiakastietokoneet

2 naista kopiokoneella.
  • Joensuussa ja Kuopiossa Oppari ja Tietotekniikkapalvelut.
  • Tietotekniikkapalveluiden IT-Chat-palvelu ma–pe klo 9.00–15.00.

Ohjeita tulostamiseen ja kopiointiin

Opiskelijan työkaluista kerrotaan Kamussa

Saavutettavuus ja esteettömyys

Kirjastoesittelyt

Kirjaston haalarimerkki

Tutorina voit halutessasi varata esittelykierroksen omalle ryhmällesi. Kierros voi olla kirjastossa paikan päällä (ryhmän koko max. 10 henkilöä) tai verkon välityksellä. Varaa kirjastoesittely lähettämällä yhteystietosi sähköpostitse kirjasto@uef.fi. Kierros kestää noin 30 minuuttia.

8 949

lainaajaa

393 614

lainaa

1 786

chat-keskustelua