Takaisin

2019 - Lääkehoidon arviointi, Tampere

Päivitetty opintokokonaisuus! Aloitusajankohta syksy 2019

Lääkehoidon arviointi on asiantuntijakoulutus, jonka käytyään asiantuntija osaa arvioida potilaan lääkehoidon rationaalisuutta ja tuoda farmaseuttisia huomioita lääkärin päätöksenteon tueksi.

Koulutus on suunniteltu työn ohella suoritettavaksi täydennyskoulutukseksi farmaseuteille ja proviisoreille. Koulutus sisältää 4 lähiopetusjaksoa ja itsenäistä opiskelua verkon välityksellä. Koulutuksen aikana verkostoidut kollegoidesi kanssa ja asiantuntijuutesi kasvaa huomaamattasi koulutuksen edetessä. Koko LHA-koulutuksen ajan sinulla on tukenasi oma nimetty mentori kokeneesta lääkealan suunnittelijatiimistämme.

Lääkehoidon arvioinnin asiantuntijaksi erikoistunut farmaseutti tai proviisori osaa hyödyntää monipuolisesti tietolähteitä ja tulkita niiden kliinisen merkityksen. Hän on perehtynyt yleisimpien sairauksien lääkehoitojen suosituksiin ja ikääntymisen vaikutuksiin lääkehoitojen toteutumisessa.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu farmaseuteille ja proviisoreille.

Kesto, laajuus ja rakenne

Lähiopetusjaksojen aikataulu:

  • 1.lähijakso: 31.10-1.11.2019
  • 2.lähijakso: 16.-17.1.2020
  • 3.lähijakso: 12.-13.3.2020
  • 4.lähijakso: 28.-29.5.2020

Hinta, osallistujamäärä

2 990 e + alv eli yhteensä 3 707,60. Kurssimaksu laskutetaan useammassa erässä. Opinto-oikeus on voimassa vuoden sen kuun alusta lukien, jolloin koulutuksen ensimmäinen lähijakso pidetään.

Maksu sisältää kaikki opintoihin kuuluvat moduulit sekä niihin liittyvät tarkistukset, opintojen ohjauksen, oppimisympäristön, opintosuoritusten rekisteröinnin ja rekisterin ylläpidon, kurssitodistuksen sekä mahdollisuuden yksilölliseen mentorointiin opintojen aikana. Opiskelija vastaa itse opintoihin liittyvistä vapaaehtoisista materiaalihankinnoista, matkoista ja majoituksesta.

Yhteystiedot

Suunnittelija Ville Valkonen
ville.valkonen@uef.fi

050 322 4174

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoja

Koulutussihteeri Anne Pennanen
annemaarit.pennanen@uef.fi
050 383 7422

Referenssit

KOULUTUS- JA KEHITTÄMISPALVELU ADUCATE on Itä-Suomen yliopiston asiantuntijaorganisaatio, jossa työskentelee noin 70 koulutusalan ammattilaista. Koulutamme ja valmennamme vuoden aikana 15 000 oppijaa. Koulutuksemme perustuu yliopistomme vahvuusalueisiin sekä uusimman tieteellisen tiedon hyödyntämiseen.