Hyppää pääsisältöön

tietoisuustaidot

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Talouden johtaminen 5 op, 21.-22.9.2022

Taloutta ei ole ilman toimintaa ja toimintaa ilman taloutta. Taloutta ei johdeta pelkillä numeroilla. Mistä numerot muodostuvat ja mitä ne kertovat? Haluatko viestiä innostavasti ja positiivisesti taloudesta?
smart for good
  • EMBA
  • Yrityksen kasvu ja kehittyminen
Päivämäärä:
21.9.2022 - 22.9.2022
Ilmoittautumisaika:
8.6.2022 - 14.9.2022
Kampus tai kaupunki:
Joensuu
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
1891 € (alv 24%)

Koulutus on osa UEF EMBA -asiantuntijaohjelmaa ja se kuuluu Suorituskyvyn johtaminen 25 op -moduuliin. Opintojakson voi suorittaa myös yksittäisenä koulutuksena.

Opintokokonaisuus koostuu kahdesta lähipäivästä, jossa käydään asiantuntija alustuksen ohella keskustelua talouden johtamisen merkityksestä strategisten tavoitteiden saavuttamisessa sekä onnistuneesta talousviestinnästä. Oppimistehtävissä sovelletaan luentojen, keskustelujen ja oppimateriaalin antia hyödyntäen oman yrityksen talouden johtamisen osaamisen vahvistamiseen.

Koulutuksen sisältöön kuuluu:

• Talouden ja toiminnan yhteys
  • talouden ja strategian yhteys
  • talouden tunnusluvut (tilinpäätös)
  • talousviestintä
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tavoitteena on vahvistaa ymmärrystä talouden merkityksestä johtamisessa, kehittää tilinpäätöslukujen tulkintavalmiuksia ja talousviestinnän taitoja.

5 op

Johtamis- ja asiantuntijatehtävissä toimivat

Joensuun kampus, Yliopistokatu 2, Aurora AU202

Suomi

Seminaarin (0,5 op) hinta ilman oppimistehtäviä on 550 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 682 €.
Seminaarin hinta sisältää lähiopetuspäivät, oppimateriaalit ja ohjelmaan merkityt kahvit.

Seminaarin (5 op) hinta on 1 525 € + alv 24%, verollinen myyntihinta 1 891 €.
Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuspäivät, koulutusmateriaalin, oppimistehtävät, kahvit ja henkilökohtaisen opintojen ohjauksen.

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Varaa maksuton 20 minuutin keskusteluaika

Keskustellaan sinun johtamispolustasi ja asiantuntijuutesi kehittämisestä.

Mikko Satuli

Räätälöityä EMBA-koulutusta yrityksille

Avaintehtävissä toimiville tai niihin suuntautuville tarkoitetun EMBA-koulutuksen kautta haemme varmistusta kulttuurinmuutokselle. Jatkuvan oppimisen keskus oli valmis tekemään liike-elämälähtöistä koulutusta yrityksemme lähtökohdista käsin sekä tutustumaan toimintakulttuuriimme ja liiketoiminnan kehittämisen tarpeisiin, Lujabetonin henkilöstöjohtaja Mikko Satuli kertoo.