Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Joensuun kampuskirjaston aula

Joensuun Carelian 24/7-itseopiskelutilassa käyttösääntörikkomuksia

Carelian 24/7-itseopiskelutilassa on tänä syksynä toimittu käyttösääntöjen vastaisesti. Henkilökohtaisella kulkutunnisteella on tilaan päästetty myös muita käyttäjiä, ja tilaa on käytetty majoittumiseen. Tila on tarkoitettu itsenäiseen työskentelyyn.

Saadessaan kulkuluvan Itä-Suomen yliopiston kirjaston 24/7-tilaan kulkuluvan käyttäjä sitoutuu noudattamaan tilan käyttösääntöjä. Kulkulupasitoumuksen mukaan kulkutunniste on aina henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muiden haltuun. Kulkuluvan haltija ei saa myöskään laskea muita tilaan. Käyttö- ja turva-ohjeet löydät täältä.

Tilan käyttösäännöt on laadittu yhteisen turvallisuuden vuoksi. Mikäli käyttäjä ei noudata tilan käyttösääntöjä, on kirjastolla harkintansa perusteella oikeus antaa määräaikainen käyttökielto tai irtisanoa sitoumus päättymään välittömästi.

Kirjasto toivoo, että viime aikoina havaittuja väärinkäytöksiä ei enää jatkossa tapahdu. On kaikkien etu, että Carelian 24/7-itseopiskelutilaa voidaan jatkossakin käyttää turvallisesti ja hyvässä hengessä.