Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

SmartforgoodLIVE -virtuaaliset aamukahvit.

#SmartForGoodLIVE: Moninaisuus osana työnantajabrändiä

Työvoimapula pahenee, eikä Suomessa pärjätä omilla kasvateilla. Se tarkoittaa, että tulevaisuuden työyhteisöt ovat hyvin monimuotoisia ja kansainvälisiä.
  • Jatkuva oppiminen
Tapahtumapäivämäärä:
Aika:
8:30–9:15
Lisää kalenteriin:

Työvoimapulan kanssa samaan aikaan osaajat ovat hyvin kriittisiä valitessaan työnantajaa - ja miksipä eivät olisi, kun valinnanvaraa on. Tästä keskustellaan #SmartForGoodLIVE -virtuaalisilla aamukahveilla 21.3. klo 8.30-9.15

Miten tämä vaikuttaa työnantajabrändin rakentamiseen ja rekrymarkkinointiin, siitä kertoo aamukahveilla asiantuntijavieraamme viestintätoimisto Rookie Communications Oy:n toimitusjohtaja Arttu Käyhkö.

 

Osallistu muihin kevään #SmartForGoodLIVE -virtuaalisiin aamukahveihin:
💎14.3. Ympäristövastuuta vai viherpesua?
💎4.4. Näkökulmia muutoksien johtamiseen
💎11.4. Uudistuva organisaatio: Korjata ja kehittää vai innovoida ja muuttaa muotoa?
💎18.4. Jatkuva oppiminen organisaatioiden arjessa ja kehittämisessä
💎25.4. Kestävä ja Hyvä Elämä – matkaa kohti planetaarista kansalaisuutta

#SmartForGoodLIVE -virtuaalisilla aamukahveilla nautitaan säännöllisin väliajoin torstaisin klo 8.30-9.15 kupponen kuumaa. Huippuasiantuntijat johdattavat tilaisuuksissa sinut ajankohtaisten aiheiden äärelle ja pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden osallistujien kanssa! Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Järjestämme aamukahvien aiheista myös pidempikestoisempaa täydennyskoulutusta ja räätälöityjä tilauskoulutuksia ja palveluita sekä avoimen yliopiston opintoja.

Tutustu Jatkuvan oppimisen keskuksen opinto- ja koulutustarjontaan.