Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

SmartforgoodLIVE -virtuaaliset aamukahvit.

#SmartForGoodLIVE: Kestävä ja Hyvä Elämä – matkaa kohti planetaarista kansalaisuutta

Kokemus elämästä, joka ulottuu yli aineellisen hyvän ja rakentuu kestävän tulevaisuuden perustalle.
  • Jatkuva oppiminen
Tapahtumapäivämäärä:
Aika:
8:30–9:15
Lisää kalenteriin:

Erikoisvieraana #SmartForGoodLIVE -virtuaalisilla aamukahveilla 25.4. klo 8.30-9.15 on arvostettu puhuja, Itä-Suomen yliopiston sosiaalipedagogiikan professori Arto O. Salonen. Kahveilla pureudutaan suomalaisten hyvinvointikäsityksen juuriin ja nostetaan esiin rohkea kysymys: mikä tekee elämästä todella hyvän? Nykyinen aineellisen hyvän tavoittelu on johtanut ylikulutukseen ja luonnonvarojen ehtymiseen. Suorituskansalaisuus on vaarana, kun elämän tarkoitus näyttäytyy työnteon ja jatkuvan kuluttamisen kautta. 

Aamukahveilla Arto haastaa meidät katsomaan pidemmälle, siirtämään fokusta elintason parantamisesta kohti elämänlaadun kohentamista. Tyytyväisyys, merkityksellisyys ja arvokkuus muodostavat perustan kestävälle hyvinvoinnille. Elämänlaatua ei määritä se, mitä puuttuu, vaan se hyvä, joka jo on. Kun keskitymme tyytyväisyyteen, avautuu mahdollisuus kestävään elämäntapaan. 

Tule mukaan kuulemaan, miten elämänlaadun korostaminen ei ole vain yksilön voitto vaan myös kestävän tulevaisuuden rakentamisen avain. Arto O. Salonen avaa silmämme sille, mitä todellinen hyvä elämä voisi tarkoittaa – sosiaalipedagogiikan kautta, joka ohjaa meidät kohti kestävää ja merkityksellistä huomista. 

 

Osallistu muihin kevään #SmartForGoodLIVE -virtuaalisiin aamukahveihin:
💎14.3. Ympäristövastuuta vai viherpesua?
💎21.3. Moninaisuus osana työnantajabrändiä
💎4.4. Näkökulmia muutoksien johtamiseen
💎11.4. Uudistuva organisaatio: Korjata ja kehittää vai innovoida ja muuttaa muotoa?
💎18.4. Jatkuva oppiminen organisaatioiden arjessa ja kehittämisessä

#SmartForGoodLIVE -virtuaalisilla aamukahveilla nautitaan säännöllisin väliajoin torstaisin klo 8.30-9.15 kupponen kuumaa. Huippuasiantuntijat johdattavat tilaisuuksissa sinut ajankohtaisten aiheiden äärelle ja pääset verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden osallistujien kanssa! Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille.

Järjestämme aamukahvien aiheista myös pidempikestoisempaa täydennyskoulutusta ja räätälöityjä tilauskoulutuksia ja palveluita sekä avoimen yliopiston opintoja.

Tutustu Jatkuvan oppimisen keskuksen opinto- ja koulutustarjontaan.