Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Keskustelu metsässä opiskelusta

Jatkuva oppiminen

Opi huomisen osaaminen jo tänään!

Koulutustarjonta

Koulutusmuodot

Yhteistyö

Itä-Suomen yliopisto ja Turun yliopisto saivat opetus- ja kulttuuriministeriöltä rahoituksen jatkuvan oppimisen kehittämiseen marraskuussa 2018. Yliopistojen osaamisprofiilien ja strategioiden mukaisesti yhteiseksi tehtäväksi valikoitui lapsi- ja perhepalveluissa tarvittavan osaamisen vahvistamisen.

Koulutus- ja tutkimusyhteistyöllä tuetaan kansallista lapsi- ja perhepalvelujen kehittämistä ja lapsistrategian valmistelua. Yhteistyössä ovat mukana alueiden ammattikorkeakoulut sekä lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelman toimijat. Yhteistyötä ohjaa ymmärrys siitä, että lapsen, nuoren ja perheen hyvinvointi edellyttää tieteiden ja ammattien rajat ylittävää, yhteistä osaamista.

Osaamispuun tavoite on avoimen koulutusalustan luominen, joka tarjoaa aihealueittain moduuleiksi koottuja jatkuvan oppimisen mahdollisuuksia kaikille lapsi- ja perhepalveluissa toimiville.

Tutustu Osaamispuuhun: https://osaamispuu.fi/

Lue blogi THL:n sivuilta: Moniammatillinen tanssi syntyy yhteisestä rytmistä ja luottamuksesta 

Opinto-ohjaus ja opintojen suunnittelu

Tarjoamme maksutonta Jatkuvan oppimisen ohjauspalveluita, jotka on suunniteltu avoimessa yliopistossa tai täydennyskoulutuksessa opiskeleville sekä niitä suunnitteleville henkilöille. Haluamme auttaa sinua opiskelun ja uran liittyvissä pohdinnoissasi sekä löytämään ratkaisuja.

Ajankohtaista

Johanna Peuralan jatkuvan oppimisen opiskelijatarina.

Opiskelijatarinat

Osaamisen täydentäminen tarjoaa uudenlaisia näkymiä ja voi avata kokonaan uusia urapolkuja. Tutustu avoimen yliopiston ja täydennyskoulutustemme opiskelijoiden tarinoihin!

Jatka opintoja valmistumisesi jälkeen

Jatkuvan oppimisen korkeakouluyhteistyö

16 000

Aikuisopiskelijaa

100

Avoimen yliopiston oppiainetta

50

Yhteistyöoppilaitosta

Tilaa uutiskirje!

Lue lisää jatkuvan oppimisen tarjonnastamme.

Lisätietoja jatkuvasta oppimisesta