Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

tapahtumaportaat ja opettaja

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Kieli- ja työyhteisövalmennus

Miten kansainväliset työntekijät saadaan osaksi suomalaiseen työyhteisöön? Yksilöllisen ja räätälöidyn kielivalmennuksen avulla!
smart for good
  • Kansainvälisyys
  • Sosiaali ja terveysala
  • Lääkeala
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Kielet ja viestintä, Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus
Hinta:
-

Kieli- ja työyhteisövalmennus on tehokas tapa oppia työssä tarvittavaa suomen kieltä. Sen teho perustuu yksilöityihin ja räätälöityihin sisältöihin. Järjestämme kielivalmennusta joko osallistujien työpaikoilla tai etäyhteydellä.

Koulutuksessa keskitymme siihen kieleen, jota työntekijä tarvitsee työssään. Koulutus voi sisältää esimerkiksi vuorovaikutuksen harjoittelua tai ammattikielen opettelua. Sisältö sovitaan yhdessä osallistujan ja hänen työnantajansa kanssa. 

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Koulutuksen tavoitteena on osallistujan tarvittavan suomen kielen kehittyminen, joka johtaa sujuvampaan työskentelyyn. 

Kaikille kv-työntekijöille.

Räätälöimme tilauskoulutuksia ja valmennuksia yrityksissä ja yhteisöissä toteutettavaksi tarpeidenne mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Suomi

Kurssi vaati keskittymistä sekä oppitunnin aikana että sen jälkeenkin. Siksi oli hyvä pystyä palaamaan aiheisiin videotallenteiden kautta. Mikäli heräsi kysymyksiä, niihin palattiin seuraavien oppimispäivien aikana ja kysymyksiin sai perustellut vastaukset. Toteutustapa sopi minulle hyvin. - Aleksei Verkhovod

Virpi Moilanen