Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Never stop learning.

Johtamisen perusteet, lv 2023-2024, verkko-opinnot

smart for good
Laajuus:
6 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Liiketalous ja kansainvälisyys, Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itsenäinen opiskelu
Hinta:
90 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Osaamistavoitteet

Opiskelija
- osaa eritellä johtamisen ja organisoinnin peruskäsitteitä, johtamisen perusteorioita ja perustehtäviä sekä näiden yhteyksiä uudistuvaan liiketoimintaan
- ymmärtää, että liiketoimintaa harjoitetaan globaalien vaikutussuhteiden verkostossa jatkuvasti muuttuvassa palvelutaloudessa
- osaa käyttää alan keskeistä käsitteistöä
- osaa soveltaa keskeistä käsitteistöä ja oppimaansa teoriaa kriittisesti käytännön esimies- ja johtamistilanteissa
- muodostaa kokonaiskuvan johtamisen oppiaineen keskeisistä teemoista

Geneeriset taidot: Johtaminen ja kehittäminen, oman asiantuntemuksen tunnistaminen ja kehittäminen

Opintojakso suoritetaan verkko-opintoina.

Ilmoittautumisessa on järjestelmävaihdoksen vuoksi katko. Ilmoittautuminen avautuu jälleen perjantaina 8.12.2023 klo 9.00.

Sisältö

Johtamisen tehtävät ja tasot. Yksilöiden, tiimien ja ryhmien johtaminen, motivointi ja valmentaminen, johtajuusajattelun ja –mallien kehitys, organisaation sosiaalinen rakenne ja organisaatiokäyttäytyminen, henkilöstöjohtaminen, kulttuurin, innovaatioiden ja muutoksen johtaminen, oppiva organisaatio, johtaminen globaalissa ympäristössä, eettinen johtaminen, organisaation yhteiskuntavastuu.

Suoritustapa: Verkkotentti ja oppimistehtävä

Vaihtoehtoiset verkkotenttipäivät ti 17.10.2023 klo 12-, ti 21.11.2023 klo 12-, ti 13.2.2024 klo 12-, ti 16.4.2024 klo 12-, ti 4.6.2024 klo 12-

Kirjallisuus: Clegg, S., Kornberger, M. & Pitsis, T. (2019 tai uudempi) Managing & Organizations. An Introduction to Theory & Practice. London: Sage. Artikkelit ja muu materiaali

Opettaja Esa Hiltunen, Sanna Saastamoinen

Arviointi Verkkotentti 0-5, oppimispäiväkirja hyv/hyl

Lisätiedot

Opintojakso on perusopintotasoinen ja kuuluu Kauppatieteiden perusopintoihin, Johtamisen perusopintoihin, Johtamisen ja markkinoinnin perusopintoihin sekä Kasvatus- ja koulutusalan johtaminen perusopintoihin.

Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme jo opintojen suunnittelussa ja kaikissa opintojen vaiheissa. Voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai voit varata keskusteluajan etäohjaukseen

Katso ohjeita opiskeluun avoimessa yliopistossa

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.  Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.  

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla. 

Kellonajasta riippumaton

Opintojakso on joustavasti tarjolla lukuvuoden aikana ja voit aloittaa opinnot itsellesi sopivana ajankohtana. Opintojaksossa on vaihtoehtoisia suoritusajankohtia, joista voit valita itsellesi sopivan ja suorittaa muutoin opintoja omassa aikataulussa itsenäisesti.

Opintojakso avautuu viimeistään syyskuun alussa.

Vaihtoehtoiset verkkotenttipäivät ja oppimistehtävien palautuspäivät lukuvuonna 2023-2024

ti 17.10.2023 klo 12-, ti 21.11.2023 klo 12-, ti 13.2.2024 klo 12-, ti 16.4.2024 klo 12-, ti 4.6.2024 klo 12-

Suomi

Ilmoittaudu

Ilmoittautumisessa on järjestelmävaihdoksen vuoksi katko. Ilmoittautuminen avautuu jälleen perjantaina 8.12.2023 klo 9.00.

Ilmoittautumisohje 

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan. 

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot.  

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti. 

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa.  

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansioja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon. 

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla. 

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-12-08 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-05-17 23:45