Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Lapsia nurmikolla

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Kielisalkku kainaloon!

Koulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat eli koulujen opettajat Eurooppalaisen kielisalkun sisältöihin, tavoitteisiin, pedagogiikkaan ja sen mahdollisuuksiin (itse)arvioinnissa ja antaa työkaluja em. käyttöönottoon ja juurruttamiseen kouluissa.
smart for good
  • Kasvatus ja opetusala
  • Kansainvälisyys
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
6.6.2022 - 31.12.2022
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Opetus, kasvatus ja psykologia
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
-

Kielisalkku kainaloon! -koulutuksen tavoitteena on perehdyttää osallistujat eli koulujen opettajat Eurooppalaisen kielisalkun sisältöihin, tavoitteisiin, pedagogiikkaan ja sen mahdollisuuksiin (itse)arvioinnissa ja antaa työkaluja em. käyttöönottoon ja juurruttamiseen kouluissa. EKS on mainittu POPS:ssa ja sitä ollaan uudistamassa vuosiluokille 1-6, tavoitteena saada se käyttöön v. 2022 aikana.

Osallistujat vievät kielisalkkuagentteina aktiivisesti koulutuksen antia omiin kouluihinsa läpi koko koulutuksen ja saavat vahvat eväät EKS:n juurruttamiseen omiin kouluihinsa kehittäen samalla koko koulun toimintaa. Koulutus suoritetaan 5 op:n kokonaisuutena.

Opintojaksot

  • Eurooppalaisen kielisalkun periaatteet sekä rakenne ja tavoitteet 2 op
  • Kielisalkkuorientoitunut pedagogiikka 1 op
  • Kielisalkku itsearvioinnin ja arvioinnin työkaluna 1 op
  • Kielisalkku omassa koulussa 1 op

 

Koulutus alkaa keväällä 2023. Aikataulu täsmentyy syksyn aikana.

Jatkuva oppiminen verkkosivut
5 op

Koulutus alkaa keväällä 2023. Aikataulu täsmentyy syksyn aikana.

2023
Suomi

Koulutus on Opetushallituksen rahoittama ja osallistujille ilmainen.

Koulutukseen otetaan 50 kohderyhmään kuuluvaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta 100 euron käsittelymaksu. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.

Yliopisto vastaa koulutuksen toteuttamisesta sovitun aikataulun, sisällön, opetukseen liittyvien tilojen, verkko-oppimisympäristön ja koulutuksen laadun osalta. Koulutukseen sovelletaan soveltuvien osin Itä-Suomen yliopiston opintojohtosäännön 33, 45 ja 47 §:ä. Koulutuksessa noudatetaan opetuksen eettisiä ohjeita: https://kamu.uef.fi/student-book/opetuksen-ja-opiskelun-eettiset-ohjeet/. Opiskelija vastaa osallistumisensa vahvistamisesta ja osallistumisestaan koulutuksen seminaareihin ja muihin koulutussuunnitelman vaatimiin tapaamisiin. Lisäksi opiskelija huolehtii tehtävien suorittamisesta määräpäivään mennessä.