Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Crossing and bending beams. Photo MostPhotos.

Suomen optiikan ja fotoniikan päätapahtuma Optics & Photonics Days järjestetään tänä vuonna Joensuussa

Yhdeksi Euroopan johtavaksi fotoniikkakeskittymäksi noussut kaupunki kerää paikalle alan huippuammattilaiset ja yritykset.

Business Joensuu Oy:n tiedote 7.2.2023

Vuosittainen Optiikan ja Fotoniikan Päivät (OPD2023) on tärkein fotoniikka-alan tapahtuma Suomessa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Joensuussa, Itä-Suomen yliopiston Carelia -rakennuksessa 30. toukokuuta – 1. kesäkuuta 2023.

OPD2023:n teollisuusteemat painottuvat tänä vuonna Joensuun erityisosaamisen kärkiin: Spektri- ja hyperspektrikuvantaminen, nano ja mikro-optiikka sekä fotoniikan sovellukset turvallisuus ja maanpuolustusalalla. OPD2023:n monipuoliseen oheisohjelmaan kuuluu muun muassa rekrytointitapahtuma Job Fair, Women in Optics and Photonics -tapahtuma sekä useita verkostoitumistilaisuuksia. Tapahtuma tarjoaakin korkeatasoisen seminaariohjelman lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden alan yrityksille, tutkijoille, opiskelijoille ja ammattilaisille verkostoitua sekä tutustua yli kolmenkymmenen fotoniikka-alan näytteilleasettajan tuotteisiin ja palveluihin.

- Tänä vuonna halusimme järjestää teollisuusnäyttelyn kaikille avoimena ja kannustammekin fotoniikkaa hyödyntäviä yrityksiä tulemaan paikan päälle tutustumaan näytteilleasettajien tarjontaan, sanoo Photonics Finlandin toiminnanjohtaja Juha Purmonen.

Haku näytteilleasettajille ja sponsoreille on käynnistynyt. Ajankohtaisimmat tiedot tapahtumasta päivittyvät Photonics Finlandin verkkosivuille (photonics.fi/opd2023).

Lisätiedot:

Juha Purmonen

Toiminnanjohtaja, Photonics Finland
Fotoniikkaliiketoiminnan kasvuohjelman ohjelmavastaava, Business Joensuu
juha.purmonen@businessjoensuu.fi
+358 50 354 3832

Caroline Amiot

Organizing Committee Chair
caroline.amiot@photonics.fi
+358 40 412 6653

Tiedotteen lähde

Avainsanat