18.2.2020 / WORK with Russia

Mitä Venäjän liiketoiminnassa tapahtuu juuri nyt? Mitä yritykseltä ja sen henkilöstöltä vaaditaan, että Venäjä-kauppa sujuu? Millaisia uratarinoita Venäjä-osaajilla voi olla? Mitä osaamista vaaditaan? Tule kuulemaan Suomi-Venäjä-yhteistyön huippuasiantuntijoita!

Venäjän kaupan nykytilaa ja mahdollisuuksia avaavat Ilkka Salonen, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin ja East Officen hallitusten puheenjohtaja ja Jaana Rekolainen, Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja. Venäjän kaupan vaatimuksista ja omista kokemuksistaan kertovat eri alojen ammattilaiset. Päivän kulkua ohjaa Tovarin Joona Kotilainen.

Voit myös hyödyntää mahdollisuuden tavata uusia Venäjä-osaajia iltapäivän Meet & Greet-tapahtumassa (klo 14-16).

Tervetuloa alkuvuoden mielenkiintoisimpaan Venäjä-tapahtumaan!

Alustava ohjelma:

18.2.2020 klo 8:30-13:00 (-16:00) Joensuun Tiedepuisto

• 8:30-13:00 Huippuasiantuntijoiden puheenvuorot
    • Ilkka Salonen
    • Jaana Rekolainen
  • 14:00-16:00 Meet & Greet - osaajat ja organisaatiot
    • Osaajilla ja organisaatioiden edustajilla on mahdollisuus varata aika tapaamiselle ja keskustella työmahdollisuuksista, työharjoitteluista, opinnäytetöistä jne.

Kenelle?

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Venäjä-liiketoiminnasta kiinnostuneille, olitpa sitten yrittäjä, työssä, työtön tai opiskelija. Lämpimästi tervetuloa!

Tilaisuus on maksuton, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen.

Ilmoittauduthan sähköisellä lomakkeella täällä:

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen päättyy 11.2.2020.

Sanna Iskanius, koulutusjohtaja, sanna.iskanius@uef.fi, 050 382 3801

Senni Pykäläinen, koulutussihteeri, senni.pykalainen@uef.fi, 050 597 3936

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä:

Itä-Suomen yliopisto, Koulutus ja Kehittämispalvelu Aducate, Karelia ammattikorkeakoulu ja Business Joensuu.

Tapahtumaa rahoittavat:

Venäjä-osaamispolku -hanke, jota rahoittaa Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, sekä Highway for Growth-hanke, Karelia CBC Ohjelmahanke, jota rahoittavat Euroopan Unioni, Suomi ja Venäjä.