Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

hybridilab vieraat

UEF Hybridilab -demot yrityksille

Tule tutustumaan Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksessa sijaitsevaan UEF Hybridilab -oppimisympäristöömme Joensuussa tai Kuopiossa.
  • Jatkuva oppiminen
  • Koulutus ja oppimisympäristöt
Alkamispäivä:
9:30
Päättymispäivä:
15:30
Tapahtumapaikka:
Jatkuvan oppimisen keskus, Joensuu ja Kuopio
Lisää kalenteriin:

Järjestämme syksyllä 2023 Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa toimiville yrityksille avoimia demoja, joissa esittelemme hybridioppimisympäristömme teknisiä, toiminnallisia ja pedagogisia ratkaisuja, joita olemme yhteiskehittäneet yhdessä eri sidosryhmien, kuten opettajien, kouluttajien, suunnittelijoiden, IT-asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa. Nyt haluaisimme kuulla myös yrityksiltä, miten yritykset voisivat hyödyntää kehittämiämme ratkaisuja ja miten niitä pitäisi kehittää edelleen vastaamaan yritysten tarpeisiin.

Yrityksille suunnatut tutustumiskäynnit järjestetään syyskuun aikana 2023 Itä-Suomen yliopistolla Kuopiossa ja Joensuussa. Ilmoittaudu demoihin tästä.

Joensuu 12.9.2023 klo 9.30–11
Joensuu 20.9.2023 klo 14–15.30
Kuopio 21.9.2023 klo 14–15.30


Haluaisiko yrityksesi testata UEF Hybridilabia käytännössä?

Demojen yhteydessä voit myös sopia testausmahdollisuudesta, jolloin pääset konkreettisesti kokeilemaan hybridilabin toimintaa omassa koulutus- tai kehittämistilaisuudessa sekä kehittämään hybridilabin toimintaa vastaamaan paremmin omiin tarpeisiisi. Testausmahdollisuus on tarjolla syksyn 2023 ajan.

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Sannaan (sanna.soppela@uef.fi) ja sopia testauksesta!


Mikä on UEF Hybridilab?

UEF Hybridilab on Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksen testioppimisympäristö, jossa kehitetään uusia teknisiä, pedagogisia ja toiminnallisia ratkaisuja entistä parempien hybridikoulutusten tai hybridinä toteutettavien kehittämistilaisuuksien tuottamiseen.

UEF Hybridilab tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua koulutukseen ja kehittämistilaisuuksiin joustavasti joko etänä tai fyysisesti paikan päällä. Uusi hybridioppimisympäristömme yhdistää lähitapaamisten ja etäosallistumisen parhaat puolet, mahdollistaen osallistujille monipuolisen ja osallistavan oppimiskokemuksen.

Hankkeessa työskennellään uuden oppimisympäristön ja toimintamallin luomiseksi. Tämä tapahtuu yhteiskehittämällä tilaa, teknologiaa ja toimintatapoja eri sidosryhmien, kuten opettajien, kouluttajien, suunnittelijoiden, IT-asiantuntijoiden, opiskelijoiden ja yritysten edustajien kanssa. Tavoitteena on luoda dynaaminen ja interaktiivinen ympäristö, joka tukee hybridikoulutuksen parhaita käytäntöjä ja tarjoaa osallistujille joustavan osallistumismahdollisuuden ja rikastuttavan oppimiskokemuksen.


Lisätietoja: Sanna Soppela, sanna.soppela@uef.fi, Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus

ELY-keskus - Centre for Economic Development, Transport and the Environment logo
Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 logo
European social fund logo