Hyppää pääsisältöön
JOK hybridilab

UEF Hybridilab -demot

Tule tutustumaan Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksessa sijaitsevaan UEF Hybridilab -oppimisympäristöömme Joensuussa tai Kuopiossa.
  • Yliopisto
  • Koulutus ja oppimisympäristöt
Alkamispäivä:
9:30
Päättymispäivä:
15:00
Tapahtumapaikka:
Jatkuvan oppimisen keskus, Joensuu ja Kuopio
Lisää kalenteriin:

Järjestämme syksyllä 2023 UEFin henkilöstölle avoimia demoja, joissa esittelemme hybridioppimisympäristömme teknisiä, toiminnallisia ja pedagogisia ratkaisuja, joita olemme yhteiskehittäneet yhdessä eri sidosryhmien, kuten opettajien, kouluttajien, suunnittelijoiden, IT-asiantuntijoiden ja opiskelijoiden kanssa.

UEF Hybridilab -demot järjestetään syys- ja lokakuun aikana kahdesti molemmilla paikkakunnilla. Ilmoittaudu demoihin tästä.

Joensuu 22.9.2023 klo 9.30–11.00
Kuopio 2.10.2023 klo 13.30–15.00
Joensuu 3.10.2023 klo 13.30–15.00
Kuopio 9.10.2023 klo 13.30–15.00

 

Haluaisitko testata itse UEF Hybridilabia?

Demojen yhteydessä voit myös sopia testausmahdollisuudesta, jolloin pääset konkreettisesti kokeilemaan hybridilabin toimintaa omassa koulutus- tai kehittämistilaisuudessa sekä kehittämään hybridilabin toimintaa vastaamaan paremmin omiin tarpeisiisi. Testausmahdollisuus on tarjolla syksyn 2023 ajan. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä Sannaan (sanna.soppela@uef.fi) ja sopia testauksesta!

 

Mikä on UEF Hybridilab?

UEF Hybridilab on Itä-Suomen yliopiston Jatkuvan oppimisen keskuksen testioppimisympäristö, jossa kehitetään uusia teknisiä, pedagogisia ja toiminnallisia ratkaisuja entistä parempien hybridikoulutusten tai hybridinä toteutettavien kehittämistilaisuuksien tuottamiseen.

UEF Hybridilab tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden osallistua koulutukseen ja kehittämistilaisuuksiin joustavasti joko etänä tai fyysisesti paikan päällä. Uusi hybridioppimisympäristömme yhdistää lähitapaamisten ja etäosallistumisen parhaat puolet, mahdollistaen osallistujille monipuolisen ja osallistavan oppimiskokemuksen.

Hankkeessa työskennellään uuden oppimisympäristön ja toimintamallin luomiseksi. Tämä tapahtuu yhteiskehittämällä tilaa, teknologiaa ja toimintatapoja eri sidosryhmien, kuten opettajien, kouluttajien, suunnittelijoiden, IT-asiantuntijoiden, opiskelijoiden ja yritysten edustajien kanssa. Tavoitteena on luoda dynaaminen ja interaktiivinen ympäristö, joka tukee hybridikoulutuksen parhaita käytäntöjä ja tarjoaa osallistujille joustavan osallistumismahdollisuuden ja rikastuttavan oppimiskokemuksen.

Lisätietoja: Sanna Soppela, sanna.soppela@uef.fi, Itä-Suomen yliopisto, Jatkuvan oppimisen keskus

ELY-keskus - Centre for Economic Development, Transport and the Environment logo
Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 logo
European social fund logo