Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Tekstitarroja lasiseinässä.

Tiedelippulaiva UNITEn kevätwebinaarisarja 2023

Mahdollistavatko metsäalan uudet teknologiat ja viimeisin tutkimustieto paremman ja kattavamman palvelun, ohjeistuksen ja valvonnan?
  • Webinaari
  • Yleisöluento
  • Ympäristö ja luonnonvarat
Tapahtumapäivämäärä:
Aika:
14:30–15:50
Tapahtumapaikka:
Verkossa
Lisätietoja:
Teams
Lisää kalenteriin:

Suomen Akatemian lippulaiva UNITE - Metsien, ihmisten ja koneiden vuorovaikutuksella resilienssiä, uusia arvoverkkoja ja merkityksellisiä kokemuksia.

Onko tutkijoilla pelisilmää? – Tiedon käyttäjien näkemyksiä metsäntutkimuksen uusien ulottuvuuksien ja avauksien tarjoamista mahdollisuuksista. 

UNITE:n kevätwebinaarisarjassa puheenvuoro annetaan metsiin liittyvää tutkimustietoa hyödyntäville yrityksille, toimijoille ja järjestöille. Alustuksissa on luvassa tiedon käyttäjien näkemyksiä uuden ajan metsätiedosta ja metsäntutkimuksesta. Onko tutkittu oikeita asioita, ja mihin jatkossa tulisi panostaa? Onko tutkijoilla ollut pelisilmää?

Kussakin tilaisuudessa on teema, josta kuullaan käyttäjätahojen alustus ja lyhyt tutkijatahon vastine niihin. Tämän jälkeen siirrytään tiedon yhteiseen keskusteluun metsäntutkimuksen nykytilasta ja tulevaisuuden tarpeista.

Tervetuloa mukaan! Webinaarit järjestetään Teams-alustalla saman linkin välityksellä, ja niihin ei tarvitse ilmoittautua.

Sarjan viimeinen webinaari pidetään keskiviikkona 22.3. klo 14:30–15:50.
Mahdollistavatko metsäalan uudet teknologiat ja viimeisin tutkimustieto paremman ja kattavamman palvelun, ohjeistuksen ja valvonnan? 
Alustajat metsäneuvos Niina Riissanen Maa- ja metsätalousministeriöstä ja hankepäällikkö Leena Leskinen Metsäkeskuksesta. 

Webinaarin keskustelun aiheena, mahdollistavatko metsäalan uudet teknologiat ja viimeisin tutkimustieto paremman ja kattavamman palvelun, ohjeistuksen ja valvonnan. Onko metsäalan tutkimus vastannut valvovien ja neuvovien tahojen haasteisiin ja tarpeisiin, ja mitä pitäisi jatkossa tutkia? 

Lue lisää UNITE tutkimusryhmästä yliopiston verkkosivuilta.