Hyppää pääsisältöön

Joensuun kampus, Carelia-rakennus
Yliopistokatu 4
Lisää kalenteriin:

Hyvät Itä-Suomen yliopiston metsätieteiden osastolta tai Joensuun yliopiston metsätieteellisestä tiedekunnasta valmistuneet maisterit ja tohtorit, osaston nykyiset ja entiset työntekijät sekä nykyiset tutkinto-opiskelijat, tervetuloa Itä-Suomen yliopiston metsätieteiden 40-vuotisjuhliin Joensuuhun perjantaina 9.9.2022!

Juhlapäivä alkaa aamulla seminaareilla ja huipentuu klo 18 alkavaan iltajuhlaan. Seminaarien ja iltajuhlan ohjelmat löytyvät 40-vuotisjuhlien nettisivuilta osoitteesta uef.fi/uefforest40/. Sieltä näet myös iltajuhlan menun.

Iltapäivällä – seminaarien jälkeen, ennen iltajuhlaa – järjestetään omaehtoisesti kurssilounaita sekä muita alumnitilaisuuksia. Näistä tiedot päivitetään tapahtuman nettisivuille sitä mukaa kuin juhlatoimikunta vastaanottaa tiedot niistä, joten seuraathan sivuja näiden osalta aktiivisesti.

Iltajuhlaan ilmoittaudutaan Joensuun Metsäylioppilaat ry:n verkkokaupan kautta 1.6.2022 lähtien ja viimeistään 20.8.2022. Ilmoittautumisohjeet sekä linkki verkkokauppaan löytyvät juhlien nettisivuilta.

Sosiaalisessa mediassa tapahtuman voi ottaa seurantaa hashtagilla #EUFForest40.

Joensuun yliopiston tukisäätiö, Joensuun kaupunki ja Itä-Suomen yliopisto tukevat iltajuhlaa. Joensuun metsäylioppilaat osallistuvat vahvasti juhlapäivän tilaisuuksien järjestämiseen.

Tervetuloa!

Lisätietoja antaa Event coordinator, Satu Helenius, sähköposti uefforest40@uef.fi.