Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Flag in rainbow colors

UEF mukana Pohjois-Karjalan Pridessa

Alkamispäivä:
8:00
Päättymispäivä:
16:00
Add to calendar:

Pohjois-Karjalan Pride -viikkoa vietetään 22.9.-26.9.2021. Itä-Suomen yliopiston Pride-tapahtumat jakautuvat koko viikolle. Tänä vuonna Kuopio Prideä ei järjestetä, mutta UEF viettää tapahtumaviikkoa tasapuolisesti molemmilla kampuksilla.

Itä-Suomen yliopisto on koostanut omaa ohjelmaansa yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan (ISYY) ja Pohjois-Karjalan Setan kanssa. Pride-tapahtuman teemana on tänä vuonna Näe minut. Pride-tapahtumaan osallistuminen on yksi teko yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja monimuotoisuutta toteuttavassa Itä-Suomen yliopistossa. 

Pride-viikon tapahtumia Itä-Suomen yliopistossa

  • Ma 20.9. Sateenkaariliput vedetään salkoihin Joensuun kampuksella. Yhdenvertaisuuden hengessä sateenkaariliput liehuvat tällä viikolla myös Kuopion kampuksella.
  • Ma 20.9. Itä-Suomen yliopiston kirjaston Pride-kirjanäyttely avautuu Joensuun kampuskirjaston 1. kerroksessa. Näyttely on avoinna 30.9. saakka
  • To 23.9. klo 13–14 Café Smart -tiedekahvila Carelia-rakennuksen ala-aulassa Joensuun kampuksella. Mistä ja miten puhumme, kun puhumme seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuudesta? Keskustelijoina ovat sukupuolentutkimuksen professori Jaana Vuori ja yhteiskuntatieteiden tutkijatohtori Annukka Lahti. Tiedekahvila striimataan ja tallennetaan. Striimiä voi seurata tästä linkistä. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!
  • Pe 24.9. klo 12 Pidä silmät auki sekä Joensuun että Kuopion kampuksella – voit törmätä Pride-teemaiseen flashmobiin!