Hyppää pääsisältöön

Hinta:
60 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojakso tutustuttaa opiskelijan uskonnon muutoksiin ja erityispiirteisiin modernilla aikakaudella.

Suoritustavat:
Opintojakson voi suorittaa joko oppimistehtävinä, verkkotenttinä tai sähköisenä tenttinä (exam).

Kirjallisuus:
Linda Woodhead (toim.), Religions in the Modern World: Transitions and Transformations (3rd edition, 2016), Introduction sekä luvut 1 ja 11–20. Tenttikirjana käytetään teoksen 3. painosta.

Suoritustavat:

• Kirjallinen oppimistehtävä Moodlessa, omatoiminen työskentely 81 h (yliopistonlehtori Helena Kupari) tai
  • Verkkotentti Moodlessa, omatoiminen työskentely 81 h (yliopistonlehtori Helena Kupari)

Kirjallisuus:

Opintojakson suoritettuaan opiskelija

• tuntee uskonnoissa modernilla aikakaudella tapahtuneet keskeiset muutokset
  • osaa yhdistää ne maailmanlaajuisiin poliittisiin, taloudellisiin ja sosiaalisiin muutosprosesseihin

Opinnot soveltuvat kaikille teologiasta ja siihen liittyvistä ilmiöistä kiinnostuneille.

Yksittäisen opintojakson opintopistehinta on 20€/op.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit. Opiskeluoikeusaika on voimassa 30.7.2025 saakka.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kellonajasta riippumaton

Syyslukukaudella alkavaan opetukseen ilmoittautuminen alkaa 8.8.2024 klo 9.00. Tämän jälkeen opintoihin voi ilmoittautua 16.6.2025 saakka.

Opiskeluoikeusaika on voimassa 30.7.2025 saakka.

Verkkotenttipäivät ovat:

22.10.2024

17.12.2024

25.2.2025

27.5.2025

3 kuukautta

Ilmoittaudu

Ilmoittautumisohje: I. Ilmoittautumaan pääset sivun oikeassa laidassa olevasta "Täytä hakulomake"-linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat tämän viestin jälkeen myös yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

IV Ilmoittautumispalvelun lähettämä automaattinen viesti sisältää myös linkin opintojen aloitusohjeisiin. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Ilmoittautuminen alkaa:
2024-08-08 09:00