Hyppää pääsisältöön

valkonen_ville

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Turvallisen lääkehoidon toimintakulttuuri 5 op

Kurssi valmentaa farmasian ammattilaisia jalkautumaan sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköihin tehostamaan potilasturvallisuutta.
smart for good
  • KLA
  • LTA
  • Lääkeala
  • Sosiaali ja terveysala
Päivämäärä:
1.11.2021 -
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Ravitsemus ja lääkeala, Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
Monimuoto-opetus
Hinta:
618,76 € (alv 24%)

Koulutuksessa perehdytään yksiköiden lääkitysturvallisuuden järjestelmälähtöiseen kehittämiseen: kuinka yksiköiden toimintakulttuuri sekä lääkehoidon ja -huollon prosessit saadaan turvalliseksi ja laadukkaiksi, sekä tutustutaan eri lääkitysturvallisuuden kehittämisen työkaluihin.

Koulutus koostuu seuraavista osa-alueista, 5 op:

• Lääkitysturvallisuus terveydenhuollossa
  • Riskienhallinta terveydenhuollossa
  • Lääkitysturvallisuuden kehittäminen
Jatkuva oppiminen verkkosivut
  • Saat monipuolista ja laaja-alaista osaamista lääkehuollon turvalliseen toteuttamiseen.
  • Tutustut lääkehoitosuunnitelmiin ja niiden laatimiseen teoriassa ja käytännössä.
  • Opit tunnistamaan ja hallitsemaan lääkehoitoprosesseihin liittyviä riskejä.
  • Sisäistät turvallisuusajattelun ja saat työkaluja sen edistämiseen.
5 op *Koulutuksen voi suorittaa 5 op kokonaisuutena tai osana Geriatrisen lääkehoidon asiantuntija- ja LHKA-erityispätevyyskoulutusta.

Farmaseutit ja proviisorit

Verkkokoulutus

Ilmoittautuminen on non-stop. Koulutuksen aloituspäivät ovat aina kuun 1. ja 15. päivä.

499 € + Alv 24 %, verollinen myyntihinta 618,76 €

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomassa koulutuksessa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot.

Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Suunnittelija

Profiilikuva: Jonna-Carita Kanninen