Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

neljä opiskelijaa

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Syvemmälle suomeen - kielivalmennus

Kielivalmennuksen antaa valmiuksia käyttää suomen kielen sanoja asioiden kuvaamisessa ja omien ajatustensa sanoittamisessa.
smart for good
  • Kansainvälisyys
Laajuus:
15 tuntia
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Lähiopetus
Hinta:
-
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Meillä on pitkä kokemus suomen kielen valmennuksista, ja käytämme opetuksessamme toiminnallisia menetelmiä, joiden avulla kielenoppiminen on tehokasta ja opitun voi ottaa suoraan käyttöön. Valmennus perustuu tarkoin valittujen kielen ainesten opettamiseen, niiden monipuoliseen harjoitteluun, toistoon ja opittujen taitojen käyttöön ottamiseen kielivalmentajan tuella. Valmennuksen aikana valmennettavat oppivat kehittämään suomen kielen taitoaan myös itsenäisesti. Järjestämme suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin valmennuksia yksilö-, ryhmä- tai  yhteisvalmennuksina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Oli kyse sitten yksittäisen henkilön valmentamisesta tai koko tiimin - meiltä saat siihen ratkaisun! Valmennus koostuu 10 valmennuskerrasta ja yhden valmennuskerran kesto on 1,5 tuntia. Valmennuksen suositeltu kokonaiskesto on 10 viikkoa. Valmennukset voidaan järjestää joko lähi- tai etätapaamisina yliopiston tai asiakkaan tiloissa. Toteutamme valmennuksia yksilö-, ryhmä- ja yhteisvalmennuksina.

Syvemmälle suomeen! -kielivalmennuksen jälkeen oppija hallitsee suomalaiselle kulttuurille ominaista small talkia, sijamuodot, paikan sijat, rektiot eli valita oikean muodon sanasta, keskeiset aikamuodot sekä objektin muodon valinnan.

Uudessa kieli- ja kulttuuriympäristössä selviytyminen edellyttää jonkinlaista kielitaitoa, vaikka työkieli olisikin jokin muu kuin suomi. Suomen kielen taito auttaa kv-työntekijää selviytymään arjessa ja sitouttaa hänet työnantajaan ja alueeseen. Kielitaito voimaannuttaa ja synnyttää osallisuuden tunteen. Kieli ja kulttuuri kulkevat käsi kädessä ja siksi valmennuksemme antaa myös arvokasta tietoa suomalaisesta kulttuurista. Pidä työntekijöistäsi kiinni tarjoamalla heille mahdollisuus oppia suomea! Syvemmälle suomeen! -kielivalmennus on valmennussarjamme järjestyksessään kolmas valmennus. Tutustu myös Suomen alkeet haltuun! - ja Syvemmälle suomeen -kielivalmennuksiimme.

Suomen kielestä ja suomalaisesta kulttuurista kiinnostuneille kansainvälisille työntekijöille, sekä yrityksille, jotka tahtovat tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden opiskella suomea tehokkaasti ammattitaitoisten valmentajien avulla.

Yksilövalmennus
Yksi osallistuja saa tehokasta henkilökohtaista valmennusta ja etenee vauhdilla kielen oppimisessaan.
2300 € (alv 0%) / 15 h valmennus

Ostaessasi kerralla useamman valmennuspaketin hinta 2070 € (alv 0%) / 15 h valmennus

Ryhmävalmennus
Saman organisaation kaksi tai useampi työntekijä osallistuu yhdessä kielivalmennukseen
4100 € (alv 0%) / 2 - 7 hlöä / 15 h valmennus
Lisäosallistujan hinta 500 €/ valmennus

Ostaessasi kerralla useamman valmennuspaketin hinta on 3690 € (alv 0%) / 15 h valmennus. Lisäosallistujan hinta 400 €.

Yhteisvalmennus
Kahden tai useamman organisaation työntekijät osallistuvat yhteiseen  kielivalmennukseen.
1150€ (alv 0%) / osallistuja / 15h valmennus