Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

nainen katselee padia sillalla

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Suomen alkeet haltuun!

Kielitaito voimaannuttaa ja synnyttää osallisuuden tunteen. Oppiminen etenee askel askeleelta, alkaen päivittäissanaston haltuun ottamisesta.
smart for good
  • Kansainvälisyys
Laajuus:
15 tuntia
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Lähiopetus
Hinta:
-
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Meillä on pitkä kokemus suomen kielen valmennuksista, ja käytämme opetuksessamme toiminnallisia menetelmiä, joiden avulla kielenoppiminen on tehokasta ja opitun voi ottaa suoraan käyttöön. Valmennus perustuu tarkoin valittujen kielen ainesten opettamiseen, niiden monipuoliseen harjoitteluun, toistoon ja opittujen taitojen käyttöön ottamiseen kielivalmentajan tuella. Valmennuksen aikana valmennettavat oppivat kehittämään suomen kielen taitoaan myös itsenäisesti. Järjestämme suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin valmennuksia yksilö-, ryhmä- tai yhteisvalmennuksina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Oli kyse sitten yksittäisen henkilön valmentamisesta tai koko tiimin - meiltä saat siihen ratkaisun! Valmennus koostuu 10 valmennuskerrasta ja yhden valmennuskerran kesto on 1,5 tuntia. Valmennuksen suositeltu kokonaiskesto on 10 viikkoa. Valmennukset voidaan järjestää joko lähi- tai etätapaamisina yliopiston tai asiakkaan tiloissa. Toteutamme valmennuksia yksilö-, ryhmä- ja yhteisvalmennuksina.

Suomen alkeet haltuun! –kielivalmennuksen jälkeen oppija hallitsee:

  • tervehdykset
  • itsestä kertomisen perusteet
  • kuulumisten kysymisen ja niihin vastaamisen
  • numerot ja niiden käyttämisen (mm. hinnat, puh.nrot)

 

 

Kielivalmennuksen jälkeen työntekijä osaa työyhteisössä tervehtiä suomeksi, kysyä työkaverin kuulumisia sekä kertoa itsestään. Valmennuksen aikana itsenäiset kielenoppimistaidot kasvavat ja valmius käyttää suomea arkisessa asioinnissa alkaa kehittyä. Valmennus perustuu tarkoin valittujen kielen ainesten valitsemiseen, niiden monipuoliseen harjoitteluun, toistoon ja opittujen taitojen käyttöön ottamiseen kielivalmentajan tuella. Valmennuksen aikana valmennettavat kehittävät suomen kielen taitoaan myös itsenäisesti. Järjestämme suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin valmennuksia yksilö-, ryhmä- tai yhteisvalmennuksina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Suomen alkeet haltuun! –valmennuksen jälkeen suositellaan kielitaidon syventämiseksi Sujuvampaa suomea! –valmennusta. Voit ostaa valmennukset kerralla tai teille sopivassa tahdissa.

Suomen kielestä ja suomalaisesta kulttuurista kiinnostuneille kansainvälisille työntekijöille, sekä yrityksille, jotka tahtovat tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden opiskella suomea tehokkaasti ammattitaitoisten valmentajien avulla.

Yksilövalmennus
Yksi osallistuja saa tehokasta henkilökohtaista valmennusta ja etenee vauhdilla kielen oppimisessaan.
2300 € (alv 0%) / 15 h valmennus

Ostaessasi kerralla useamman valmennuspaketin hinta 2070 € (alv 0%) / 15 h valmennus

Ryhmävalmennus
Saman organisaation kaksi tai useampi työntekijä osallistuu yhdessä kielivalmennukseen
4100 € (alv 0%) / 2 - 7 hlöä / 15 h valmennus
Lisäosallistujan hinta 500 €/ valmennus

Ostaessasi kerralla useamman valmennuspaketin hinta on 3690 € (alv 0%) / 15 h valmennus. Lisäosallistujan hinta 400 €.

Yhteisvalmennus
Kahden tai useamman organisaation työntekijät osallistuvat yhteiseen  kielivalmennukseen.
1150€ (alv 0%) / osallistuja / 15h valmennus