Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Opiskelijat

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Sujuvampaa suomea!

Valmennuksemme aikana opitaan suomalaisesta kulttuurista samalla, kun kirkastetaan suomen kielen taitoa.
smart for good
  • Kansainvälisyys
Laajuus:
15 tuntia
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Lähiopetus
Hinta:
-
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Meillä on pitkä kokemus suomen kielen valmennuksista, ja käytämme opetuksessamme toiminnallisia menetelmiä, joiden avulla kielenoppiminen on tehokasta ja opitun voi ottaa suoraan käyttöön. Valmennus perustuu tarkoin valittujen kielen ainesten opettamiseen, niiden monipuoliseen harjoitteluun, toistoon ja opittujen taitojen käyttöön ottamiseen kielivalmentajan tuella. Valmennuksen aikana valmennettavat oppivat kehittämään suomen kielen taitoaan myös itsenäisesti. Järjestämme suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin valmennuksia yksilö-, ryhmä- tai  yhteisvalmennuksina asiakkaan tarpeiden pohjalta. Oli kyse sitten yksittäisen henkilön valmentamisesta tai koko tiimin - meiltä saat siihen ratkaisun! Valmennus koostuu 10 valmennuskerrasta ja yhden valmennuskerran kesto on 1,5 tuntia. Valmennuksen suositeltu kokonaiskesto on 10 viikkoa. Valmennukset voidaan järjestää joko lähi- tai etätapaamisina yliopiston tai asiakkaan tiloissa. Toteutamme valmennuksia yksilö-, ryhmä- ja yhteisvalmennuksina.

Sujuvampaa suomea! –kielivalmennuksen jälkeen oppija hallitsee arkipäivän viestinnässä yleiset perusverbit, verbien taivutuksen ja käytön, peruskysymykset ja kysymyksiin vastaamisen, sanavartalot, joita tarvitaan suomen kielen taivuttamisessa sekä small talkin alkeet.

Kielivalmennuksen jälkeen työntekijä voi aloittaa kahvipöydässä keskustelun yleisistä aiheista, kuten harrastuksista, säästä tai perheestä ja kysyä työkaverin suunnitelmista tulevalle viikonlopulle sekä vastata kysymyksiin, joita hänelle esitetään arkielämästä. Valmennuksen aikana itsenäiset kielenoppimistaidot kasvavat ja valmius käyttää suomea arkisessa asioinnissa alkaa kehittyä. Kieli ja kulttuuri kulkevat käsi kädessä ja siksi valmennuksemme antaa myös arvokasta tietoa suomalaisesta kulttuurista. Sujuvampaa suomea! –valmennuksen jälkeen suositellaan kielitaidon syventämiseksi Syvemmälle suomeen -valmennusta. Voit ostaa valmennukset kerralla tai teille sopivassa tahdissa.

Suomen kielestä ja suomalaisesta kulttuurista kiinnostuneille kansainvälisille työntekijöille, sekä yrityksille, jotka tahtovat tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden opiskella suomea tehokkaasti ammattitaitoisten valmentajien avulla.

Yksilövalmennus
Yksi osallistuja saa tehokasta henkilökohtaista valmennusta ja etenee vauhdilla kielen oppimisessaan.
2300 € (alv 0%) / 15 h valmennus

Ostaessasi kerralla useamman valmennuspaketin hinta 2070 € (alv 0%) / 15 h valmennus

Ryhmävalmennus
Saman organisaation kaksi tai useampi työntekijä osallistuu yhdessä kielivalmennukseen
4100 € (alv 0%) / 2 - 7 hlöä / 15 h valmennus
Lisäosallistujan hinta 500 €/ valmennus

Ostaessasi kerralla useamman valmennuspaketin hinta on 3690 € (alv 0%) / 15 h valmennus. Lisäosallistujan hinta 400 €.

Yhteisvalmennus
Kahden tai useamman organisaation työntekijät osallistuvat yhteiseen  kielivalmennukseen.
1150€ (alv 0%) / osallistuja / 15h valmennus