Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Nainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Stressi ja 18 menetelmää - tilauskoulutus

Jos tahdot kokeilla ja harjoitella erilaisia menetelmiä haitallisen stressin taltuttamiseksi, niin tämä koulutus on Sinulle ja työyhteisöllesi.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Päivämäärä:
-
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Lähiopetus, Monimuoto-opetus
Hinta:
2604 € (alv 24%)

Hyödyllinen vai haitallinen stressi? Vatsaan se sattuu silti! Kuinka voisin vähentää, taltuttaa tai ystävystyä tämän ikävän stressin kanssa? Useimmat meistä yrittävät sinnitellä stressin kanssa ja osa meistä taitaa keinot haitallisen stressin taltuttamiseksi. Jos tahdot kokeilla ja harjoitella erilaisia menetelmiä haitallisen stressin taltuttamiseksi, niin tämä koulutus on Sinulle ja työyhteisöllesi.

Koulutus sisältää kaksi valmennustilaisuutta, joissa esitellään vähintään 18 eri menetelmää haitallisen stressin taltuttamiseksi. Valmennustilaisuuksien pituus on 2,5 tuntia. Niiden välissä kokeilet eri menetelmiä ja löydät itsellesi sopivimmat.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä: stressin määritelmä, stressi ja aivot, negatiiviset tunteet, negatiivisten tunteiden kohtaaminen, vireystason laskeminen, nopea palautuminen, stressiä aiheuttavien tilanteiden analysointimenetelmät.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tutustut ja kokeilet erilaisia menetelmiä haitallisen stressin taltuttamiseksi.

2 x 2,5 tuntia

Tietotyöläiset, esihenkilöt, johtajat.

Suomi

Hinta 2100 € + alv 24 % (504 €), verollinen myyntihinta 2 604 €, tarvittaessa kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan. 

Verollinen koulutuspalvelu, AVL 39 §.

Peruutusehdot ovat koulutuskohtaisia.

Pääsääntöisesti, ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 14 kalenteripäivää ennen koulutuksen alkamispäivää. Jos ilmoittautuminen perutaan myöhemmin, laskutetaan asiakkaalta 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistumista ei ole peruttu ja/tai osallistuja ei saavu koulutukseen, veloitetaan asiakkaalta koulutuksen hinta täysimääräisesti (maksuttomissa koulutuksissa 100 euron käsittelymaksu). Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset ja pitkäkestoisten koulutusten koulutuskohtaiset perumisehdot. Ilmoittautuneen asiakkaan tilalle voi samasta yrityksestä tai organisaatiosta osallistua toinen henkilö, ellei esim. koulutukseen ole erillistä valintaa/pääsykoetta tai ellei vaihtamiselle ole muuta estettä. Osallistumisen vaihtamisesta ei peritä erillistä korvausta. Vaihdoksesta tulee ilmoittaa etukäteen tai viimeistään koulutuksen alkaessa.

Tarkista koulutuskohtaiset peruutusehdot koulutuksen sivulta tai ilmoittautumis/hakulomakkeelta.