Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Ranskan ääntämiskurssi, verkko-opinnot, syksy 2023

Avoin yliopisto
smart for good
Päivämäärä:
1.9.2023 - 13.12.2023
Laajuus:
3 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Kielet ja viestintä
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
45 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Sisältö: Opintojaksolla opiskelija harjoittelee itsenäisesti interaktiivisten tehtävien avulla osaamistavoitteiden mukaisesti ranskan äänteitä, painoa ja intonaatiota ja lähettää opettajan arvioitavaksi äänittämiään tehtäviä.

Osaamistavoitteet: Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa tuottaa ranskan kielen äänteet ja tuntee keskeisimmät oikeinkirjoituksen ja ääntämisen väliset vastaavuudet. Opiskelija erottaa ja osaa tuottaa kysymys- ja väitelauseen. Ranskan kielen erityispiirteistä opiskelija tuntee sana- ja lausepainon, puherytmin ja keskeisimmät sidontaa koskevat säännöt.

Opintojakso soveltuu parhaiten ranskan alkeita opiskelevalle tai kertaavalle.

Katso yleinen tallenne opintojen aloittamiseen avoimessa yliopistossa (kesto n. 6 min).

Suoritus- ja toteutustapa: Opintojakso suoritetaan itsenäisinä verkko-opintoina Moodlessa. Opintojakson voi suorittaa joko syksyllä tai keväällä. Syksyllä verkko-oppimisalusta on avoinna 1.9.-13.12. Syyslukukauden suoritusten on oltava valmiit 13.12. mennessä.

Syksyn toteutukselle otetaan 5 avoimen yliopiston opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katso yleinen tallenne opintojen aloittamiseen avoimessa yliopistossa (kesto n. 6 min).

Yksittäisen opintojakson hinta on 15 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023 - 2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​ 

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kellonajasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset "Ilmoittaudu koulutukseen"-linkistä. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi kymmenen päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opinto-oikeuden alkaessa.

Mikäli et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-08 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2023-10-01 23:59