Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Yleiskuvaa toimistolta.

Ennakoi. Syvennä. Täydennä.

Oikeuspsykologia PO: Oikeudellinen päätöksenteko ja todistajan kuulustelu

Oikeudenkäyntien lajit, oikeudessa asioivien ja oikeuden roolit, oikeudellisen päätöksenteon rakenne, perustelujen rakenne ja merkitys, todistelu, asiantuntijat, todistajan kuulustelu.
smart for good
Päivämäärä:
1.1.2023 - 28.2.2023
Ilmoittautumisaika:
1.8.2022 - 17.8.2022
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Juridiikka ja yhteiskunta, Sosiaali- ja terveysala
Toteutusmuoto:
-
Hinta:
75 € (alv 0%)

Oikeudenkäyntien lajit, oikeudessa asioivien ja oikeuden roolit, oikeudellisen päätöksenteon rakenne, perustelujen rakenne ja merkitys, todistelu, asiantuntijat, todistajan kuulustelu.

Suoritustavat: Luennot tai luentotallenteet 8 h ja itsenäinen työskentely 127 h. Kurssi suoritetaan Moodlessa monivalintatentillä ja oppimistehtävillä.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opiskelija
• osaa selittää oikeudellisen päätöksenteon rakenteen,
• tunnistaa keskeiset oikeudelliset menettelyt ja erityisesti todistajien ja asiantuntijoiden roolin oikeudenkäynnissä ja
• osaa soveltaa kattavasti todistajan kuulustelua sääntelevää normistoa.

5 op

Opinnot on tarkoitettu psykologeille, oikeustieteilijöille, poliiseille ja muille työssään oikeuspsykologista osaamista tarvitsevat, joilla aiempaan koulutukseensa sisältyneiden korkeakoulutasoisten opintojen perusteella edellytykset opintojen suorittamiseen. 

75 euroa + alv 0 %

Oikeustieteen opiskelijoilta edellytetään Kliininen psykologia I: Terveyden ja mielenterveyden psykologian perusteet (5 op) -kurssin suorittamista ja psykologian opiskelijoilta Rikosoikeuden peruskurssin (5 op) suorittamista.

Ilmoittautuminen on sitova ja maksettuja maksuja ei palauteta. Opintomaksut ovat julkisoikeudellisin saatavina ulosottokelpoisia ilman tuomiota tai päätöstä (yliopistolaki 558/2009, 8 §).