Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Kemian perustyöt - virtuaalityöt, syksy 2024

Avoin yliopisto
smart for good
Päivämäärä:
1.8.2024 - 6.12.2024
Laajuus:
1 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Itsenäinen opiskelu, Verkko-opetus
Hinta:
20 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Tavoitteet: Opintojakson suoritettuaan opiskelija hallitsee titrauksen sekä kaasukemiallisen ja spektrofotometrisen analytiikan perusteita

Sisältö: Opintojakso koostuu kolmesta virtuaalisesta työstä, joiden aiheina ovat happo-emästitraus, ideaalikaasun tilanyhtälö ja spektrofotometria.

Oppimateriaali: Verkkokurssimateriaali.

Kohderyhmä: Luonnontieteistä, kemiasta sivuaineena ja alan opetustehtävistä kiinnostuneet sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseksi.

Suoritustapa: Verkkokurssin itsenäinen hyväksytty suorittaminen. Mahdollisuus osallistua vapaaehtoisiin ohjattuihin harjoituksiin Joensuun kampuksella (9 t). Harjoituksiin ilmoittautuminen viimeistään 1.10.2024 opintoasiainsihteerille.

Toteutustapa: Itsenäinen verkko-opiskelu. Opiskelijalla on lisäksi mahdollisuus osallistua ryhmäopetukseen kampuksella.

Opettaja: Mika Torvinen

Esitietovaatimukset: Laboratorio- ja kemikaaliturvallisuus, 1 op -opintojakso suoritettuna. (Ei koske toisen asteen sopimusoppilaitosten opiskelijoita.)

Opintojakso on opiskeltavissa itsenäisinä verkko-opintoina 1.8. - 6.12.2024. Opintojakson tarkemmat tiedot ja aikataulut löytyvät Pepin opinto-oppaasta. Avoimen yliopiston opiskelijat suorittavat opintoja tutkinto-opiskelijoiden aikataulujen ja suoritustapojen mukaisesti.

Tämä opintojakso on osa Kemian perusopintokokonaisuutta. Voit ilmoittautua perusopintoihin yksi jakso kerrallaan tai ostamalla kerralla yhden lukuvuoden mittaisen opiskeluoikeuden opintokokonaisuuteen. Yksittäisen opintojakson hinta on 20 € / opintopiste ja kokonaisuuden hinta on 15 € /opintopiste. Perusopintokokonaisuuteen on mahdollista ilmoittautua 3.9.2024 saakka.

Yksittäisen opintojakson hinta on 20 € / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2024-2025.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot. Opiskeluoikeusaika määräytyy opetussuunnitelman mukaisesti kattaen opetuksen ja tentit.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​  

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä opintoasiainsihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Kellonajasta riippumaton
Suomi

Ilmoittaudu

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä opintokoriin myös muita opintoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Siirry tunnistautumaan Suomi.fi-palveluun, täydennä omat tietosi ilmoittautumislomakkeelle, vahvista ilmoittautuminen ja maksa opinnot

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu- ja perumisehtoihin.

III Ilmoittautumisesi käsittelyaika on pääasiallisesti 2-5 arkipäivää, maksimissaan 10 arkipäivää. Käsittelyajan jälkeen saat järjestelmän lähettämän viestin, joka sisältää linkin opintojen aloitusohjeisiin. Aloitusohjeet sisältävät myös linkin oppiaineen kokonaisuus-Moodleen, josta löydät jaksokohtaiset aloitusohjeet. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos sinulla ei ole aiempaa UEF-tunnusta, saat lisäksi yliopiston käyttäjähallinnasta UEF-tunnuksen aktivointiohjeet. Tunnuksesi saa käyttöoikeudet opiskeluoikeuden alkaessa. 

Mikäli et saa viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon.

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä opintoasiainsihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ilmoittautuminen alkaa:
2024-08-07 09:00
Ilmoittautuminen päättyy:
2024-11-25 23:59