Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen istuu sovhvalla ja kirjoittaa vihkoon

Sijoita huomisen kestävään osaamiseen.

Itsensä johtaminen - Ajankäyttö ja tehokas toiminta

Istutko iltakaudet koneen ääressä? - Itsensä johtamisen taidot ovat yksi tärkeimmistä avaimista tulokselliseen tietotyöhön.
smart for good
  • Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen
Päivämäärä:
Ilmoittautumisaika:
jatkuva
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Johtaminen ja henkilöstön kehittäminen, Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Lähiopetus, Monimuoto-opetus
Hinta:

Valitse itsellesi hyödyllisin vaihtoehto.

Tarjoamme lyhyen tietoiskun itsensä johtamisesta ja ajankäytön suunnittelusta. Tämän luennon (2h) aikana käymme läpi tehokkaan työskentelyn avaimia, siten että työn hallinnan tunne lisääntyy. Luennon aikana esitellään paljon esimerkkitapauksia, jotka demonstroivat, että työtapoja muuttamalla ja uusia menetelmiä kokeilemalla on mahdollista saada paljon enemmän aikaan vähemmällä, jopa nopeammin ja paremmin. Luennon materiaali perustuu sekä tutkimukseen että käytännön omakohtaisiin kokeiluihin.

Tarjoamme myös valmennusta, jossa keskitytään harjoittelemaan itsensä johtamisen ja ajanhallinnan menetelmiä. Valmennus sisältää sähköisen alkukartoituksen ja kaksi valmennustapaamista (á 2h). Alkukartoituksen avulla voimme tarkemmin kohdistaa valmennuksen sisältöä asiakkaan tärkeimpiin kehittämiskohteisiin. Valmennusryhmän koko enintään 15 henkilöä. Valmennukseen osallistuvat saavat käyttöönsä Kokeilukirjan, jossa on esitelty tarkemmin Tuloksellisen tietotyön menetelmiä.
Suosittelemme myös tutustumaan muihin itsensä johtamisen ja optimaalisen tietotyön valmennuksiin, jotka antavat lisää menetelmiä itsensä johtamiseen. Näistä voimme räätälöidä Sinulle ja työyhteisöllesi sopivan valmennuksen.

Koulutuksen keskeisiä sisältöjä: itsensä johtamisen määritelmä, itsensä johtamisen osa-alueet, aika tärkeimpänä resurssina, tärkeimpien tavoitteiden määritteleminen ja sisäinen motivaatio, ajankäytön suunnittelun menetelmät, käytäntöön vieminen, palautuminen ja voimavarojen eheyttäminen.

Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opit suunnittelemaan ajankäyttösi viisaasti, käyttämään aikaasi tärkeimpien tavoitteiden saavuttamiseksi ja tekemään asioita, jotka lisäävät edistymisen tunnetta.

tietotyöläiset, esihenkilöt, johtajat

Suomi

Luennon hinta 850 € + alv 24 % (204 €), verollinen myyntihinta 1 054 €, kouluttajan matka- ja majoituskustannukset lisätään hintaan.
Valmennuksen hinta 2100 € + alv 24 % (504 €), verollinen myyntihinta 2 604 €, kouluttajan matka- ja majoituskustannukset ja kirjakustannukset lisätään hintaan.

Kouluttaja

Profiilikuva: Arttu Puhakka