Hyppää pääsisältöön

Never stop learning.

Avoin yo: Kvantitatiivisen tutkimuksen perusteet, kauppatieteiden harjoitukset, lv.2023-2024, verkko-opinnot

smart for good
Laajuus:
3 opintopistettä
Kampus tai kaupunki:
Kategoria:
Liiketalous ja kansainvälisyys
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itsenäinen opiskelu
Hinta:
45 € (alv 0%)
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Opintojakson tavoitteena on, että osaat tallentaa dataa SPSS-ohjelmaan ja valmistella aineistoa analyysia varten sekä kuvata havaintoaineistoa numeerisesti ja graafisesti. Osaat myös tulkita SPSS-tulosteita ja tehdä niiden avulla tilastollista päättelyä ja käyttää yksinkertaisia tutkimusmenetelmiä ja laatia julkaisukelpoisia kuvioita ja taulukoita sekä raportoida testien tulokset asianmukaisesti.

Kyseessä on harjoituskurssi, jonka teoriaosuuden hallitsemiseksi suositellaan Tilastollisten menetelmien perusteet yhteiskunta- ja kauppatieteilijöille opintojaksoa tai vastaavia tietoja

Mittaaminen, otanta, tilastollinen kuvailu, kahden muuttujan välisen riippuvuuden toteaminen ja tilastollinen päättely.

Suoritustavat:

Perehtyminen verkkomateriaaliin ja siellä annettujen harjoitustehtävien tekeminen ja palauttaminen

Vaihtoehtoiset tehtävänpalautuspäivät 6.10.2023, 14.1.2024, 10.3.2024 ja 5.5.2024.
Kurssin alkuinfo ja kurssin esittely pidetään 5.9.2023 klo 17 ja toinen tapaaminen 19.9.2023 klo 17

Kirjallisuus:

• Nummenmaa, Käyttäytymistieteiden tilastolliset menetelmät, Luvut 1-6, 9-12 ja 15-17.
• Moodlessa oleva materiaali.

Opettaja: Timo Tammi

Arviointi: hyväksytty/hylätty

Neuvomme ja opastamme sinua mielellämme jo opintojen suunnittelussa ja kaikissa opintojen vaiheissa. Voit olla yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai voit varata keskusteluajan Teamsin välityksellä.

Katso myös ohjeita opiskeluun avoimessa yliopistossa.

Opiskelija osaa
• kuvata havaintoaineistoa numeerisesti ja graafisesti.
• käyttää yksinkertaisia tutkimusmenetelmiä.
• tulkita SPSS-tulosteita ja tehdä niiden avulla tilastollista päättelyä.

Yksittäisen opintojaksojen hinta on 15€ / opintopiste. Hinnat ovat voimassa lukuvuoden 2023-2024.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen opintomaksuihin sekä maksu- ja perumisehtoihin: Opinto-oikeus ja maksuehdot.

Kirjallisuuden hankinta/lainauskulut eivät sisälly opintomaksuun. ​

Jos työnantaja maksaa opintomaksun, ota yhteyttä koulutussihteeriin; katso yhteystiedot alla.

Ajankohdasta riippumaton

Opintojakso on joustavasti tarjolla lukuvuoden aikana ja voit aloittaa opinnot itsellesi sopivana ajankohtana. Opintojaksossa on vaihtoehtoisia suoritusajankohtia, joista voit valita itsellesi sopivan ja suorittaa muutoin opintoja omassa aikataulussa itsenäisesti.

Vaihtoehtoiset tehtävänpalautuspäivät: 6.10.2023, 14.1.2024, 10.3.2024 ja 5.5.2024.
Alkuinfo ja kurssin esittely pidetään 5.9.2023 klo 17 ja 19.9.2023 klo 17.

Ilmoittautumisohje:

I Ilmoittautumaan pääset oheisesta painikkeesta. Siirryt ilmoittautumispalveluun, jossa opintojakso on valmiiksi valittuna. Voit halutessasi lisätä ostoskoriin myös muita opintojaksoja, ennen kuin jatkat ilmoittautumaan.

II Maksa opinnot. Saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksamalla vahvistat ilmoittautumisen. Maksulinkki on aktiivinen 24 tuntia. Maksun jälkeen saat kaksi erillistä vahvistusviestiä, yksi ilmoittautumispalvelusta ja toinen Paytrail-palvelusta.

III Ohjeet opintojen aloittamiseen tulevat sähköpostiisi seitsemän päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tutustu ohjeisiin huolellisesti.

Jos et saa maksulinkkiä tai muita viestejä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio ja tarvittaessa ota yhteyttä avoimeen yliopistoon.

Tutustu avoimen yliopisto-opetuksen hinnastoon sekä maksu-ja perumisehtoihin.

Ilmoittautuminen alkaa:
2023-08-07 09:00