Hyppää pääsisältöön

Ukrainan sodan vaikutukset yliopistoon

Tohtorinhatut aseteltuna pöydälle promootiossa.

Kuopion kampuksen tohtoripromootio pidetään 9.-11.6.2022

Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen tohtoripromootio siirretään koronavirusepidemian vuoksi pidettäväksi 9.-11.6.2022. Alun perin promootio oli määrä järjestää kesäkuussa 2020, ja sitä on jouduttu epidemian vuoksi siirtämään jo pari kertaa. Promootion siirtämisestä päätti yliopiston johtoryhmä.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavan promootiotoimikunnan puheenjohtajan, professori Katri Vehviläinen-Julkusen mukaan tärkeintä on tapahtuman turvallisuus, mutta samalla halutaan pitää kiinni akateemisista perinteistä. Tapahtuma onkin nyt päätetty siirtää reilusti eteenpäin, jotta promootion kaikki eri tapahtumat hatunsovittajaisista promootioaktiin ja päivällisistä tanssiaisiin voidaan järjestää täydessä loistossaan ilman tautiriskin edellyttämiä erityisjärjestelyjä.

Kevään 2020 promootioon oli ilmoittautunut yli 150 yliopistosta valmistunutta tohtoria. He ovat kevään 2022 tapahtumaan ilmoittautumisissa etusijalla, mikäli osallistujamäärää tuolloin joudutaan rajoittamaan. Normaalisti promootiot järjestetään Kuopion kampuksella viiden vuoden välein, mutta nyt edellisestä, vuonna 2015 järjestetystä promootiosta tulee seuraavaan promootioon mennessä kuluneeksi seitsemän vuotta.

Kesäkuussa 2022 järjestettävän Kuopion kampuksen tohtoripromootion ilmoittautuminen avataan loppuvuodesta 2021. Ohjelmaa ja muita tietoja päivitetään promootion verkkosivuille osoitteeseen www.uef.fi/promootio .

Lisätietoja:

Kansainvälisten asioiden kehittämispäällikkö Kirsi Bykachev, kirsi.bykachev(at)uef.fi, p. 050 3634819

Promootiosihteeristö, promootio@uef.fi