Hyppää pääsisältöön
jo opiskele joustavasti kesällä 2023

Kesäopinnot - lähelläsi verkossa

Avoimen yliopiston kesäopinnot mahdollistavat joustavan opiskelun Itä-Suomen yliopistossa kesällä.

Avoimessa yliopistossa on tarjolla useita kymmeniä opintojaksoja kaikista tiedekunnistamme opiskeltavaksi myös kesällä 2023. Avoimen yliopiston opinnot ovat tutkinnonosia.  Opinnot toteutetaan etä- ja verkko-opintoina ja suoritustavat vaihtelevat itsenäisistä oppimistehtävistä tai verkkotenteistä paikan päällä tehtäviin exam-tentteihin. 

Ilmoittautuminen kesäopintoihin on nyt jo käynnissä. Ilmoittautuminen päättyy opintojaksokohtaisesti ja osa jo toukokuun aikana, joten tarkka ilmoittautumisen päättymisaika löytyy opintojakson tiedoista. Monipuolisesta opetustarjonnasta löytyy mm. oikeustieteen perusteet (1 op), ilmastonmuutos (2 op), johdatus python ohjelmointiin (5 op) ja työyhteisön hyvinvointi (3 op). 

Kesäopinnoissa on tarjolla myös lukiolaisille sopivia opintojaksoja. Sopimusoppilaitosten opiskelijana opinnot ovat maksuttomia ja tällöin opintoihin ilmoittautuminen tapahtuu oman opinto-ohjaajan kanssa.

Opinto-ohjausta ja apua opintojen suunnitteluun on mahdollista saada lähes koko kesän ajan opinto- ja uraohjaajalta. Oppiaineiden suunnittelijat auttavat sisällöllisissä kysymyksissä ja koulutussihteerien puoleen voi kääntyä opintojen käytäntöihin liittyvissä asioissa. 

Syyslukukauden opintoihin ilmoittautuminen alkaa elokuun alussa ja avoimen yliopiston yleinen opintoinfo on tiistaina 8.8.2023 klo 17.00.

Aina on hyvä sää opiskella, tutustu kesäopintoihin.