Hyppää pääsisältöön

Nainen, jolla on kasvomaski

Joensuun kampuskirjastossa ja ravintola Kampus Bistrossa korona-altistuksia

• Yliopistoyhteisö

Joensuun kampuskirjastossa keskiviikkona 18.11. 16–17.30 olleella henkilöllä on todettu koronavirustartunta.

Kampus Bistro -ravintolassa keskiviikkona 18.11. klo 11–12 olleella henkilöllä on todettu koronavirustartunta.

Siun sote ylläpitää päivittyvää listaa altistumispaikoista verkkosivuillaan osoitteessa: https://www.siunsote.fi/koronaviruksen-altistumispaikat

Siun sote ottaa altistuneisiin suoraan yhteyttä ja antaa toimintaohjeet sekä määrää heidät tarvittaessa karanteeniin. Siun soten listaamissa mahdollisissa altistumispaikoissa vierailleita kehotetaan tarkkailemaan oloaan ja hakeutumaan koronavirustestiin herkästi.

Hygieniaohjeiden ja turvavälien noudattaminen on nyt äärimmäisen tärkeää kaikkialla. Kampukselle ei saa tulla sairaana ja hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja maskin käytöstä on huolehdittava.