Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Nainen, jolla on kasvomaski

Carelialla ja Futuralla korona-altistuksia, kaikki Taitolan opetus siirtyy etäopetukseksi seuraavan kahden viikon ajaksi

  • Yliopistoyhteisö

Carelia-rakennuksessa torstaina 19.11. klo 11–13 olleella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Koronavirukselle on voinut altistua sekä Joensuun kampuskirjaston että Carelia-ravintolan tiloissa.

Futura-rakennuksessa tiistaina 17.11. klo 10–12 olleella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Altistunut opetusryhmä on tavoitettu ja siirtynyt etäopetukseen seuraavan kahden viikon ajaksi.

Lisäksi varotoimenpiteenä kaikki Taitolassa tapahtuva opetus siirtyy etäopetukseksi seuraavan kahden viikon ajaksi.

Siun sote ylläpitää päivittyvää listaa altistumispaikoista verkkosivuillaan osoitteessa: https://www.siunsote.fi/koronaviruksen-altistumispaikat

Siun sote ottaa altistuneisiin suoraan yhteyttä ja antaa toimintaohjeet sekä määrää heidät tarvittaessa karanteeniin. Siun soten listaamissa mahdollisissa altistumispaikoissa vierailleita kehotetaan tarkkailemaan oloaan ja hakeutumaan koronavirustestiin herkästi.

Hygieniaohjeiden ja turvavälien noudattaminen on nyt äärimmäisen tärkeää kaikkialla. Kampukselle ei saa tulla sairaana ja hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja maskin käytöstä on huolehdittava.