Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Lapsi tutkii eri muotoisia palikoita

Itä-Suomen yliopiston varainhankintakampanjaan 30000 euron lahjoitus Broman Group Oy:ltä

Broman Group on lahjoittanut Itä-Suomen yliopistolle 30000 euroa käynnissä olevaan valtion vastinrahakampanjaan. Lahjoitus kohdennetaan kauppatieteelliselle koulutusalalle.

Broman Group osallistuu vastinrahakampanjaan jo toisella lahjoituksella, ja yhtiön lahjoitussumma kokonaisuudessaan kampanjaan on jo 80000 euroa.  

Kauppatieteiden laitoksen johtaja Saara Julkunen kiittää arvokkaasta panostuksesta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä Broman Groupin kanssa.

– Pitkäjänteisen yhteistyön tulokset näkyvät kauppatieteiden laitoksella niin koulutuksen kuin tutkimuksenkin puolella. Lahjoitus tukee tätä yhteistyötä ja etenkin vastinrahakampanjan myötä kantaa pitkälle tulevaisuuteen, sanoo Julkunen.

Vastinrahakampanjassa jokainen euro kertautuu 2,5 euroon

Valtio pääomittaa yliopistoja vastinrahoituksella, joka jaetaan yliopistojen kesken suhteessa näiden keräämään yksityiseen pääomaan.

Itä-Suomen yliopiston valtion vastinrahaan oikeuttava Tee tietoinen valinta -varainhankintakampanja on käynnissä ja keräysaika kestää 30.6.2022 saakka. Kampanjan aikana jokainen kerätty euro voi tuottaa vastinrahaa yliopistolle jopa 2,5 euroa.

Itä-Suomen yliopistoa voi tukea yksityishenkilönä tai yrityksenä/yhteisönä. Lisätietoja kampanjasta ja ohjeet lahjoittamiseen löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta uef.fi/lahjoita.

Lisätiedot: