Promootiotanssiaiset ja harjoitukset

Promootiojuhlallisuuksien yksi näyttävä ohjelmanumero on promootiotanssiaiset perjantai-iltana juhlapäivällisen jälkeen. Tanssiaisissa promovoidut tohtorit tanssivat muun muassa juhlapoloneesin ja muita juhlatansseja.   Tanssiaisiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta toivottavaa. Mitä enemmän tanssijoita, sitä näyttävämpi ja juhlallisempi ohjelmanumero tanssiaisista tulee. Tansseja ja kuvioita harjoitellaan etukäteen. Näin tanssit sujuvat hyvin ja osallistujat pystyvät nauttimaan tästä näyttävästä ja hauskasta yhteisestä ohjelmanumerosta. 

Kuopion kampuksen promootion tanssiaiset ja harjoitukset

Kuopion kampuksen promootiotanssiaiset järjestetään perjantai-iltana 5.6.2015 juhlapäivällisten jälkeen Musiikkikeskuksen Valohallissa.

Tanssiharjoituksia vetävät Marianne ja Seppo Tokola. Harjoitukset alkavat helmikuussa ja harjoituskertoja on kevään mittaan noin 10 kertaa (tarpeen mukaan). Harjoitukset sisältyvät osallistumismaksuun. Ota seuralainen mukaan tanssiharjoituksiin! Muutamalle tanssijalle voidaan järjestää tanssipariksi opiskelija-airut, tanssiparin tarpeesta voit ilmoittaa ilmoittautumislomakkeella.

Tanssiharjoitusten aikatauluja:

Sunnuntaina 15.2. klo 12.00-14.00 Haapaniemen koulun sali A 001. Osoite: Aseveljenkatu 8.
Sunnuntaina 22.2. klo 13.00-15.00 Haapaniemen koulun sali A 001

Loput harjoituskerrat sovitaan ensimmäisten harjoitusten aikana.
Kenraaliharjoitus järjestetään keskiviikkona 3.6. illalla Musiikkikeskuksen Valohallissa. Tarkempi kellon aika ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu tanssiharjoituksiin oheisella lomakkeella. Näin saat tietoa tulevista harjoitusajoista ja paikoista:

TANSSIHARJOITUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätietoja voit kysyä promootiosihteeri Kaisu Kortelaiselta, kaisu.kortelainen(at)uef.fi.