Hyppää pääsisältöön

Koronavirustilanne Itä-Suomen yliopistossa

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 5.-6.10.2021, Kuopio. Teema: Kohti Uutta! Vaikuttavuus muutoksissa.

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät 2021

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät on monitieteinen keskustelufoorumi hyvinvointiin ja terveyteen liittyvän vaikuttavuuden tutkijoille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta.
  • Konferenssi
Alkamispäivä:
9:00
Päättymispäivä:
15:00
Tapahtumapaikka:
Kuopion kampus
Add to calendar:

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät

Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät on monitieteinen keskustelufoorumi hyvinvointiin ja terveyteen liittyvän vaikuttavuuden tutkijoille ja asiantuntijoille sekä jokaiselle, joka kokee tarvitsevansa työssään uusinta tutkimustietoa vaikuttavuudesta. Vaikuttavuuden talon tutkijaverkosto järjestää järjestyksessään neljännet kansalliset Vaikuttavuuden tutkimuksen päivät Kuopion kampuksella 5.–6.10.2021. Tutkimuspäivien teemana on Kohti uutta! Vaikuttavuus muutoksissa.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan vaikuttavuudesta, kuulemaan ajankohtaista tutkimustietoa ja verkostoitumaan asiantuntijoiden kanssa!

Lisätietoa, ohjelma ja ilmoittautuminen (1.9.2021 mennessä) tapahtumaan Vaikuttavuuden talon sivuilla.

Pääpuhujina päivillä ovat Eric Delmelle (University of North Carolina at Charlotte), kriisitutkija Maarit Pedak, tutkimus- ja arviointiylilääkäri, professori Miia Turpeinen (OYS, Oulun yliopisto) sekä dosentti ja tenure track -tutkija Liina-Kaisa Tynkkynen (Tampereen yliopisto).